BÄSTSÄLJARE
Detta inlägg skulle egentligen ha publicerats den 3:e november, men min blogg har strulat och legat nere några dagar. Nu är det fixat iallafall. Skööönt, välkomna tillbaka :)
 
Den 3:e november 2015 - 17:13:
Hej hopp! I skrivande stund sitter jag och skriver en inköpslista för jag ska nämligen iväg och shoppa lite förstår ni. Ja, alltså mat.. Roligare än så ska jag inte ha. Potatis, grönsaker och sköljmedel, ungefär så långt har jag kommit. Är så jäkla trött på min egen mat så jag vet inte vad. Tycker jag lagar samma maträtter om och om igen och allt smakar typ lika dant. Har inte ni några roliga lite annorlunda matrecept att bjuda med er av?
 
Vet ni vad som händer om ca 2 veckor? Jo förstå ni, jag och min man ska åka till Portugal på lite äventyr! Vi tänkte ha lite semester, hälsa på familjen, äta goooood mat, surfa och bara va. Men vi ska också kolla upp några grejer där då vi har lite framtidsplaner som vi jobbar på.. Det ska bli skönt att få byta miljö. Förresten har ni sett vad som just drabbat Albufeira (Dit vi ska)? Jag kan knappt tro vad jag ser men ett oväder har orsakat kraftiga översvämningar så bland annat hela Old Town stått under vatten. De bilder och videos jag sett påminner mig lite om tsunamin. Tack och lov är vad jag vet ingen skadad, däremot är det en hel del materiella skador och mycket att fixa och bygga nu i efterhand. Något som blir kostsamt för ett land som är ganska fattigt. Otroligt tråkigt. Ni kan se en video på detta här.
 
Till sist tänkte jag avsluta detta inlägg med att berätta att The Carneval och Venomous tar båda tillsammans första platsen som bästsäljare i min shop. Så himla kul att det just är de två tycker jag, The Carneval framför allt är en personlig favorit. Jag hoppas det blir många där ute som får öppna julklappar med konst från Kan Dee som innehåll, det skulle vara så fantastsikt kul! Fler julklappar i konstens tema går att köpa i min shop www.artbykandee.com. Välkomna!
M

http://www.ica.se/recept/dhal-indisk-linsgryta-614423/
- En suuuuper god vegetarisk linsgryta.

http://www.recept.nu/mat-for-liv-och-lust/margit-eliasson-och-gunilla-lindeberg/grekiska-farsbiffar/
- Grekiska färsbiffar, finns inget enklare! :D
Svar: Åh tusen tack för tipset! Ska spana in :)
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress