WORK IN PROGRESS
 
Började på en ny teckning för några dagar sedan. En tribute till.. kan ni se vem?  : )
 
Egentligen är det alldeles för mycket pilljobb med den för att jag ska orka ha tålamod. Jag vill oftast att saker ska bli klara NU. Helst igår. Men jag tänker låta den ta sin tid och inte stressa fram ett slutresultat.

Förresten.. jag har tänkt på det här med WORDPRESS. Sett att många flyttar över sina bloggar dit, är wordpress bättre än blogg.se? Jag har alltid bloggat på blogg.se men tanken har slagit mig flera gånger att flytta den till någon bättre plattform. Någon som har erfarenhet av detta och som kanske vet hur man flyttar över hela bloggen osv?
 
Sandra

Något som är bra med wordpress är att det finns en maassa gratisteman som man kan installera och använda fritt. Smidigt om man inte har några kodkunskaper alls.. och om man har det eller tar hjälp av någon så är det också lätt att bygga om det som man vill ha det :)

Har dock ingen erfarenhet av att flytta en hel blogg till wordpress.

Lovisa

Åh älskar det. Du har utvecklats så sjukt mycket! formerna, mörkret(du gör mycket "mörkare" teckningar nu), detaljerna! Så grym är du!
XO

Louie

Underbar!

Rebecka

Upplever Wordpress som väldigt smidigt, man kan kolla sin statistik på ett väldigt enkelt sätt, att göra layout kräver lite jobb, men det är så mycket lättare än blogg.se! Det finns ingen risk att tappa bort sig i kodregisterna, eftersom man väljer ett färdigt tema och "stylar" det hur man vill!

Ninni

Du är så grym på att rita!

Lina - my art & my life

Så galet snyggt!!

Emma Olausson

Alltså du är ju underbart duktig. Jag ritar själv och en dag vill jag också ha kommit på "mitt sätt" att rita på. Ska gå en konstskola till hösten, det kommer bli magiskt!

Tack för all inspiration!

Maggie

Jag har haft olika bloggar på wordpress från och till sen 10 år tillbaka Då jag ledsnade på blogg.se. Har både en fristående blogg och en som är koplad till min hemsida och båda fungerar riktigt bra.

Dessutom så kan man följa andra wordpress bloggar enkelt och de hamnar i ett eget flöde...vilket jag verkligen gillar. :)

Julia

Åhåhåh, kan det vara Yolandi? Du är GRYM!

Julia

Åhåhåh, kan det vara Yolandi? Du är GRYM!

Nathalie

Oh damn! vad snyggt :O

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress