PRELIMINÄRT LANSERINGSDATUM
Det har rasat in mail från bloggläsare som är villig att hjälpa mig med min bloggdesign, tusen tusen tack! Ni är alltid så hjälpsamma, så engagerade, så goa ♥ Jag svarar er så småningom. Typiskt mig att gå in för en ny bloggdesign NU liksom innan lanseringen av webshopen och allt. Har ju redan fullt schema och en massa saker i skallen.. Kunde det inte ha väntat kan man ju tycka haha.. Men det är ju lite sån här jag blir emellanåt. Allt ska ske på en gång och helst i går.
 
Nu tror jag att jag kan ha ett preliminärt lanseringsdatum för webshopen, men vill fortfarande inte spika något. Lanseringen sker möjligen den 10 juli.. på självaste födelsedagen min, det hade dels varit en mycket fin födelsedagspresent till mig själv. Men det återstår som sagt att se. Nära är det nu iallafall. Bajskorv vad nervös jag är.. Blir mer och mer nervös för varje dag som går nu.
 
Bilden.
Hittade en äldre skiss här i datorn när jag gick igenom en mapp med bilder som jag inte visat er. Hade helt glömt bort den här men tycker att jag underskattat den lite så här i efterhand. Tycker den är rätt cool och det skulle nog kunna bli något häftigt utav den. En målning typ. Men detaljerna dock.. hjäp mig!
 
Nu ska jag äta lite mat med min käresta, sen tänkte jag göra en liten inköpslista till företaget. Typ papptuber och emballage, kontorsmaterial, tejp, silkespapper tec, etc.. Vad man nu kan tänkas behöva. Och i morgon MÅSTE jag ta itu med visitkort och reklamkort, något jag skjutit upp till sista sekund utan att veta varför. Det brukar vara det roligaste jag vet att designa.
Lavendel

Så kul att du bloggar igen och att din webshop är på G!
Du gör fantastiska bilder, ska bli kul att se vilka du väljer att trycka upp på prints!
Vet att du inte ska göra kläder nu, men även jag har favoritkläder med dina prints på. Min underbara munkjacka i din design låg min valp och gosade på häromdagen, och lyckades mumsa i sig hela dragkedjan... Trodde hon sov, men det hör till att valpar är busråttor som mumsar i sig saker, min valpis har dessutom känsla för utsökt design:0)
Kramar och all lycka till<3<3<3

Svar: Hahah så roligt att höra om din lilla puppy, de är så goa 🐾💕 Tack så mkt för dina fina ord! kramar
Art by Kan Dee

Emma Svensson - Blogg om P-Dator

HImla snygg bild! Jag är så sjukt pepp på att din webshop ska öppna, tror det kommer bli så galet bra!

Svar: Åh vad kul att du säger så 😃Blir så glad och peppad!
Art by Kan Dee

Ninni

Har du kvar ditt privata konto på instagram?:) har för mig att du hade en vanlig med dina målningar och en till med bilder från din vardag. :)

Svar: Japp, SanElisabeth tror jag att jag heter. Var länge sen jag var inne där 😜
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress