PÅ MÖTE
 
Idag har jag mycket står på schemat. I morse var jag på möte hos min revisor och direkt efter det drog jag iväg till ett nyöppnat tryckeri här i stan för att kolla lite på provtryck för mina målningar. Dessvärre tar det ett tag för provtrycken att bli färdiga eftersom de måste beställa hem papper efter mina önskemål. Men spännande är det. Senare idag ska jag i väg på ytterligare två möten.. (Med risk att låta som Dessie) Men fullt upp är det innan lanseringen men jösses vad taggad jag känner mig! Det ska bli så himla kul att få kicka igång det här och samtidigt kliar det i fingrarna efter att få skapa mer konst. Känner mig så motiverad och sporrad wohoo! :)
 
På bilden ser vi två konsttryck som kommer att gå att klicka hem i storlek A3 i webshopen sen. Passar ganska bra ihop, tycker ni inte det?
 
I går hände förresten en fantastisk sak.. Kanske är det också därför jag känner mig så himla glad idag? Självklart ska ni få veta vad det handlar om senare men nu måste jag dra vidare här. Kram på er sålänge! ♥
 
Jasmine

blir så glad att det går framåt för dig!! har följt dig så länge nu och blir alltid inspirerad av dig, att du är så jordnära och kreativ. det här kommer gå så himla bra!! du vet vad du gör och är bra det, och vi är många som tror på dig. kram!

Svar: tack finaste finaste du vad glad jag blir :) <3
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress