JOBBHÖRNAN
 
Så här ser det ut just nu hemma hos mig i min lilla jobbhörna. Håller som ni kanske kan se på med webshopen för fullt. Lägger in produkter/prints, sätter priser och skriver produktbeskrivningar. Är snart klar med det så det innebär att jag i morgon ska sätta fart med att designa visitkort och en typ logga av något slag.
 
Förresten så fattar jag inte ens varför jag äger en sån där systemkamera eller vad det heter för jag fattar absolut INGENTING utav fotografering, jag använder typ alltid mobilkameran till att fota allt men jag märker ju hur dåliga bilderna blir då också. Typ grumliga.. Och om jag väl använder systemkameran så är det full automatik som gäller. Men klart man vill ha bilder i bra kvalité till bloggen liksom. Kanske får gå en kurs eller nåt haha.. Faktum är att jag tror nog att jag skulle tycka det var kul att lära mig mer om att fota. Fast nej, nu är det bäst jag håller i hatten och kör en sak i taget. Mina mobilbilder får duga sålänge.
 
Förresten har ni några specifika önskemål när det kommer till produkter i shopen? Alltså typ nåt speciellt motiv som ni önskar skulle finnas som konsttryck? Bomba mig gärna med feedback!
 
Anonym

Åh vad svårt att ge feedback på vilka print man skulle vilja se, oftast kommer man ju på det när du har lagt upp något utav dina konstverk. Men jag älskar ugglor, dem är mystiska och kan se ut på så många olika sätt. Både vänliga, elaka och spännande. Målar själv några ugglor till barnrummet men skulle bli super om det var från dig.

filippa

Jag skulle 100% köpa 666 printet om det fanns tillgängligt! Din bästa hitills tycker jag, så himla välgjord och coolt motiv.

Svar: Den kommer att komma i A3 😊💕
Art by Kan Dee

Anonym

Jag behöver verkligen "The empress" helst i orginalstorlek, det vore dröm! Gärna "hide and seek" också. Skulle köpa båda!

Svar: De kommer båda i originalstorlek på prints! 😊 Tack för din feedback!
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress