JAG KOMMER INTE SÄLJA KLÄDER I NYA WEBSHOPEN
 
Godkväll på er. Jag tänkte bara tydliggöra att jag tyvärr INTE kommer att sälja kläder i min nya webshop som snart öppnar. Utan det är prints/konsttryck och originalverk som jag kommer att sälja, alltså enbart min konst - precis som den är. Det var tydligen lite oklart det där, men nu vet ni.
 
Hoppas ni inte blir allt för besvikna nu :)
 
Jag måste däremot säga att jag tycker att det är så fantastiskt underbart roligt att det fortfarande, snart två år efter konkursen av Kan Dee Shop, finns människor där ute som vill köpa mina kläder som jag sålde då. Men tyvärr, som sagt, känner jag att jag har gjort den biten nu och att jag inte vill ta mig in i klädbranchen igen.
 
Jag vill bara vara konstnär.
Det är det mitt hjärta brinner för.
 
♥ Kärlek till er.
 
Connie

Du ska göra det du känner och brinner för,man mår som bäst om man är sann mot sig själv istället för att göra det andra vill man ska göra :)
Dina målningar och det du ritar är sjukt fint! Och jag gillar att du kommit igång med bloggandet igen är kul att läsa allt från dig :)

Svar: Tack det var fint skrivet, jag håller med. Det känns helrätt att bara köra på prints den här gången. Kul att du tycker om bloggen, känns underbart att få så positiv feedback. Det gör mig mer peppad 😃 💕
Art by Kan Dee

Maria Hoffbeck fra En verden af kunst

Gid jeg kunne komme forbi, jeg ville så gerne opleve din kunst samlet og LIVE :-)
Held og lykke med din butik !

Anonym

Gud jag fattar inte att det har gått ungefär två år redan, känns som att det var förra veckan du skrev och berättade om det. Men vi läsare stöttar dig alltid såklart!

Svar: Kärlek till dig ❤️❤️❤️
Art by Kan Dee

Paulina

Har flera av dina klädesplagg och även ett kuddfodral från din senaste shop, måste verkligen hylla dig för att ha sålt bra grejer med KVALITÉ. Trots att de är flitigt använda är de fortfarande lika mjuka och härliga efter dessa år :)

Älskar din konst och ser verkligen fram emot att lägga vantarna på några prints att pryda väggarna med. Blev verkligen hur glad som helst över nyheten, eftersom du är en stor förebild och favoritkonstnär.

Solskenskramar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress