DOWNHILL MTB
Wow nu börjar det blir riktigt läskigt här förstår ni för nu har jag köpt mig en redig hjälm och ett par handskar för downhill. Blir fan lite rädd för mig själv. Nu är det bara en riktig cykel och resterande skydd kvar.. Helgen har som ni därför kanske förstår ägnats åt just downhill och idag vurpa jag för första gången och slog i huudet/pannan i marken med en duns som gjorde att jag åkte bak med nacken.. Vilken tur att jag hade min nya fullface hjälm på mig, den skyddade mitt ansikte rejält! Frågan är bara om nacken klarar sig i framtiden, sånt där kan ju smyga sig på med tiden. Mina ben klämdes när cykeln hamna över mig men det gick bra och jag är okej. Börja dock gråta som en barnunge men det var bara för att jag blev så jävla rädd när jag ramla. Sicken pussy jag är. Är typ livrädd hela tiden när man kör utför och det blir riktigt brant och det går fort som fan.
 
 
Men jag ska fan klara det här. Ja jag är vettskrämd emellanåt. Så att jag vill skita på mig typ. Men jag ska fan klara det här. För min egen skull. För jag tror att jag kommer tycka att det är hundratjugotusenmiljonergånger roligare sen när man överkommit den mesta av sina rädslor så att man bara får njuta av adrenalinen och att det faktiskt är jäkligt kul. Dessutom är det en sådan stark kontrast mot mitt annars så lugna liv/konstnärsliv. Det blir ju lite mer balans kan jag tycka haha.
 
Nu är jag himla sugen på att prova på en riktigt DH backe, typ Järvsö Bergcykelpark som har liftar. Det får bli sommarens semester. Gud så kul! Finns det någon av mina läsare som kör downhill mtb?
 
Nej hörrni, nu ska jag typ gå och lägga mig, är helt slut i kroppen och har träningsvärk. Bäst att ladda upp inför veckan som bli den sista veckan innan lanseringen av min webshop. Wohoo! Börjar ni bli redo mån tro? :)
 
Emma Svensson - Blogg om P-Dator

Men jäklar va kul! Har aldrig testat, men vill verkligen göra det någon gång. kan tänka mig att adrenalinkicken är rätt fin!

Svar: Testa! Istället för att åka snowboard på vinten så kan du testa downhill på sommaren, tex så finns det i Sälen, Åre, Järvsö etc. och du kan hyra all utrustning 😃
Art by Kan Dee

Marie Andersson

Om du vill köpa en downhill cykel så säljer min fästman sin billigt!
Vet inte exakt vad den heter heter men han köpte den för 15.000 för 4 år sedan och han ville ha sisådär 5000 kr för den senast någon frågade. ☺️
Om du är intresserad av att veta mer så kan du skiva till mej på Facebook så får du allt vad den nu heter och massa bilder. 😁https://m.facebook.com/Mariemelodyandersson?ref=bookmarks

Kram! Och fasen va ball du är, downhill är hur läskigt som helst! 🙈

Marie Krüger

Precis hemkommen från Järvsö, vi körde två dagar (en dag i regn - lerigt!) det är riktigt sweet, och en skön adrenalinkick när man vågar släppa kontrollen lite. Har dock träningsvärken från helvetet nu ;)

Men Järvsö är schysst, har dock inget att jämföra med tyvärr. Finns dock bara en backe som jag gillade då jag tyckte alla andra var för smala, så det var lite tråkigt :/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress