BÖRJAR BLI NERVÖS
På väg till vårt smultronställe förra året.
 
Hej på er. Hur har er midsommar varit? Vår har varit lugn, mysig och trevlig med storasyster och hennes kille. Vi tog med oss en massa mat att grilla och åkte ut till vårt hemliga smultronställe som jag och Marco hittade en gång av en slump. Gjorde upp en brasa, åt gott, pratade och skrattade. Vi firade helt enkelt på vårt sätt och det var helt perfekt.
 
Resten av helgen såg ungefär likadan ut, med samma fina sällskap och mera grillmat men också en massa downhill mtb och lite dirt bike med Marco. Ett nyfunnet intresse för min del, så himla kul! Fast har ont i varenda kroppsdel nu.. Kanske för att jag spänner mig så mycket för att jag är så rädd för att ramla och slå halvt ihjäl mig.. Men adrenalin är en underbar känsla!
 
Har precis ringt till banken ang. företagskonto så det borde vara fixat och klart under veckan. Toppen. Nu är det fasiken inte mycket kvar innan jag kan lansera.. men alltså jag tror inte ni förstår hur nervös jag börjar bli och jag vet egentligen inte ens varför.. Jag måste tro på mig själv, inte tvivla..
 
Bigsiss

Du är så grym ...du får släppa gammalt huvudbry ... Nya tider ... Starkare Sandra och framåtanda ! Kör nu

Svar: ❤️❤️❤️
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress