666
Gud vad himla kul att se att det ändå är så pass många som välkomnat mig tillbaka och som troget väntat, ni fattar inte hur glad det gör mig! Blir så mycket mer taggad att driva en bra blogg med bra innehåll när ni vi visar sådan entusiasm. Tack för alla fina ord, nu kööör vi!
 
Har dessvärre inte sådan bra koll på vart jag slutade sist men det verkar som att jag inte visat upp det färdiga resultatet på den här dollan som då fick namnet 666 och är inspirerard av Yolandi Visser. Så här kommer det! Den är som vanligt tecknad på A3 med blyerts och finliners. Bilden är rätt crappy i kvalitén men lovar att lägga upp en bättre variant så småningom.
 
 
Hope you like it :)
 
 
Julia

Måste bara säga nu när du börjat blogga igen, att din konst alltid slår mig med häpnad, så himla fina teckningar! Längtar tills man kan köpa massa print, även om det kommer leda till en extrem beslutsångest över vilka man ska köpa och inte, haha! Keep going!

Svar: Åh tack så mkt! Kärlek i massor 💕💕
Art by Kan Dee

ExklusivaMoi

Vad glad man blir i själen för din skull, alltid roligt att läsa hur du skämpar och din envishet alltså <33 Jag tycker att dina mobilbilder är fina, fasiken inte alla som kan ta fina bilder...
Tycker ABSOLUT att du ska gå på en fotokurs med både för system samt fotoredigering! Även om man får till en riktigt snygg bild så blir det aldrig det där extra utan en sväng på Photoshop, proffsen gör det jämt så det är inte fy skam... du har ju en känsla för detaljer så du kommer bara göra dem ännu mer rättvis, ta hand om dig =) <3

catarina

HERREGUD VILKEN BEGÅVNING DU BESITTER
welcome back! :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress