NÄSTA VECKA SMÄLLER DET

Testar mobilblogga för första gången i mitt liv. Haha jag vet.. Får se om det funkar. Väldigt smidigt är det ju!

Tog en liten inspobild idag till en utav A3 printsen, fint va? :) Tycker det blir sån skillnad när en bild hamnar i ram. Håller ni inte med?

Nästa vecka smäller det.. Är så nervös att jag inte sovit ett dugg på 2 dygn nu. Fattar inte varför jag är så nervös men jag bara är det.. Nå tips på vad jag kan göra för att lugna mina nerver lite?
DOWNHILL MTB
Wow nu börjar det blir riktigt läskigt här förstår ni för nu har jag köpt mig en redig hjälm och ett par handskar för downhill. Blir fan lite rädd för mig själv. Nu är det bara en riktig cykel och resterande skydd kvar.. Helgen har som ni därför kanske förstår ägnats åt just downhill och idag vurpa jag för första gången och slog i huudet/pannan i marken med en duns som gjorde att jag åkte bak med nacken.. Vilken tur att jag hade min nya fullface hjälm på mig, den skyddade mitt ansikte rejält! Frågan är bara om nacken klarar sig i framtiden, sånt där kan ju smyga sig på med tiden. Mina ben klämdes när cykeln hamna över mig men det gick bra och jag är okej. Börja dock gråta som en barnunge men det var bara för att jag blev så jävla rädd när jag ramla. Sicken pussy jag är. Är typ livrädd hela tiden när man kör utför och det blir riktigt brant och det går fort som fan.
 
 
Men jag ska fan klara det här. Ja jag är vettskrämd emellanåt. Så att jag vill skita på mig typ. Men jag ska fan klara det här. För min egen skull. För jag tror att jag kommer tycka att det är hundratjugotusenmiljonergånger roligare sen när man överkommit den mesta av sina rädslor så att man bara får njuta av adrenalinen och att det faktiskt är jäkligt kul. Dessutom är det en sådan stark kontrast mot mitt annars så lugna liv/konstnärsliv. Det blir ju lite mer balans kan jag tycka haha.
 
Nu är jag himla sugen på att prova på en riktigt DH backe, typ Järvsö Bergcykelpark som har liftar. Det får bli sommarens semester. Gud så kul! Finns det någon av mina läsare som kör downhill mtb?
 
Nej hörrni, nu ska jag typ gå och lägga mig, är helt slut i kroppen och har träningsvärk. Bäst att ladda upp inför veckan som bli den sista veckan innan lanseringen av min webshop. Wohoo! Börjar ni bli redo mån tro? :)
 
PRELIMINÄRT LANSERINGSDATUM
Det har rasat in mail från bloggläsare som är villig att hjälpa mig med min bloggdesign, tusen tusen tack! Ni är alltid så hjälpsamma, så engagerade, så goa ♥ Jag svarar er så småningom. Typiskt mig att gå in för en ny bloggdesign NU liksom innan lanseringen av webshopen och allt. Har ju redan fullt schema och en massa saker i skallen.. Kunde det inte ha väntat kan man ju tycka haha.. Men det är ju lite sån här jag blir emellanåt. Allt ska ske på en gång och helst i går.
 
Nu tror jag att jag kan ha ett preliminärt lanseringsdatum för webshopen, men vill fortfarande inte spika något. Lanseringen sker möjligen den 10 juli.. på självaste födelsedagen min, det hade dels varit en mycket fin födelsedagspresent till mig själv. Men det återstår som sagt att se. Nära är det nu iallafall. Bajskorv vad nervös jag är.. Blir mer och mer nervös för varje dag som går nu.
 
Bilden.
Hittade en äldre skiss här i datorn när jag gick igenom en mapp med bilder som jag inte visat er. Hade helt glömt bort den här men tycker att jag underskattat den lite så här i efterhand. Tycker den är rätt cool och det skulle nog kunna bli något häftigt utav den. En målning typ. Men detaljerna dock.. hjäp mig!
 
Nu ska jag äta lite mat med min käresta, sen tänkte jag göra en liten inköpslista till företaget. Typ papptuber och emballage, kontorsmaterial, tejp, silkespapper tec, etc.. Vad man nu kan tänkas behöva. Och i morgon MÅSTE jag ta itu med visitkort och reklamkort, något jag skjutit upp till sista sekund utan att veta varför. Det brukar vara det roligaste jag vet att designa.