MIN INSTAGRAM @ARTBYKANDEE
Nu är det så här att jag uppdaterar mycket flitigare på min instagram, bloggen har tyvärr fått lida just nu för jag har häcken full nu inför lanseringen i morgon. Jag bajsar snart på mig så nervös jag är haha. (På tal om häcken full). Taggad och nervös på samma gång! Fy sjutton så roligt jag tycker att det här ska bli! Ni vet känslan man har innan man ska resa utomlands på semester? Man känner det där pirret i magen och de där nerverna som spökar med sitt "kommer jag hinna med allt nu innan vi drar"? Det är typ lite så jag känner. Men det är ju å andra sidan som en resa jag ska på, en ny resa i livet. Gud så muppigt det lät.
 
Men det var ju egentligen Instagram jag tänkte prata om, jag är som sagt mycket flitigare med uppdateringen där och på Instagram kommer man att kunna följa med på den här resan mer direktsänt, så ni som har instagram, ni hänger väl med? :)
 
Min instagram → @artbykandee
Helena Sundin

Älskar din nya logga!
Undrar vilken fonter det är du använt för texterna? Vore så tacksam för svar :)
Lycka till med öppningen av din nya webbshop också!

Svar: Tusen tack! <3 Själva loggan har jag gjort själv med tuschpenna, men det förstog du nog :) Det andra är med Josefin Sans. Kramis
Art by Kan Dee

Malin

Tycker det är lite svårt att läsa texten på bloggen, den är så ljus mot bakgrunden. Har tänkt på det nu när jag vart in några gånger! :)

Svar: Åtgärdat! Ser det bättre ut nu? :)
Art by Kan Dee

Helena Sundin

Tack så mycket för svaret! Ja jag förstod att det var ditt eget verk på själva namnet Kan Dee :) Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress