DEN 10 JULI - 12.00

Paaaaniiiik! Lanseringsdatumet är spikat och klart nu. Jag öppnar min webshop nu på fredag den 10 juli klockan 12.00, ja på min egna födelsedag och allt. Men det känns på något sätt bra att göra det på min födelsedag, det blir som en fin födelsedagspresent till mig själv för jag har jobbat så hårt och länge med det här projektet och att ääääääntligen då få lansera blir som att liksom nå i mål på nåt sätt. Att vinna. Fast det egentligen är början på något nytt. Ett nytt kapitel.
 
Får panik samtidigt för jag är jättenervös! Men det är väl bara naturligt antar jag.. Men minns att jag inte alls var så här nervös när jag skulle öppna Kan Dee Shop men då hade jag ju mamma och pappa att hålla i handen. Nu har jag ingen, bara mig själv. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag :)
 
Just nu håller jag på med det allra sista med webshopen, finjusteringar och fotar lite inspobilder. Synd att bloggjäveln min ser bedrövlig ut, varför skulle jag ens pilla på den från början när den ändå var helt okej då? Nu är den kaos.. Hade vart schysst att hinna med en helt ny fräsch bloggdesign till lanseringen på fredag men jag har inte ens en skiss på hur jag vill ha det klart än.. Så jag antar (Om inte mirakel kan ske) att det får komma sen..
 
Så är ni lika taggade och peppade som jag på lansering nu? :)
Andrea

Men gud så kul! Ska bli så spännande att få kika in. :)

Svar: Tack! Vad kul att du tycker det! 😃
Art by Kan Dee

Louie

Supertaggad!

Jonatan blixt

riktigt roligt att du öppnar igen, du är en stor inspiration till varför jag öppna en spreadshirt shop för att sälja t-shirts, du må inte sälja t-shirts men sjukt roligt att du får upp storen :D

Sarah

Va heter du på IG? ☺️

Svar: @artbykandee :)
Art by Kan Dee

Ellen

Ett par minuter kvar nu!! :)) Grattis på födelsedagen också! :)

Svar: Tusen tack! ❤️
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress