CAPTURE WHAT'S BEAUTIFUL TO YOU
Hej! Alltså jag mår så bra idag! Jag känner typ som ett rus i kroppen! (Ett naturliggt rus alltså) Ett lyckorus. Livet börjar äntligen falla på plats igen känner jag efter Kan Dee Shop-tiden och dess mörka år därefter. Jag känner mig starkare och starkare, målmedveten och fokuserad. Jag har slutat med alla mina antidepp tabletter nu samt mina p-piller. (Som jag läst har massor av bieffekter som påverkar psyket) Lets go all natural ;) Jag känner hopp inför framtiden, jag känner spänning, jag känner ett driv, jag känner en känsla att det här kommer bli bra och att det här året kommer att sluta på toppen.
 
Men jag måste stå fast vid MIN väg och gå den. Ingen annans väg. Bara min. Det måste jag pränta in i skallen på mig själv. För allt för ofta blir jag påmind om hur mycket jag påverkas av alla andra, av samhällets normer och trender och ibland halkar jag liksom in i den världen fast jag egentligen inte vill. Lite lummigt förklarat. Nej jag vill.. jag måste följa min väg, köra mitt race och vara den jag är.
 
Glöm aldrig det Sandra. Gå din väg.
 
Sådär ja, lite pepptalk till mig själv så här en regning onsdagsförmiddag. Vad gör ni? Har ni semester? Sommarlov? :)
 
Kate

i love this drawing :)

Emma Svensson

Att sluta med P-piller är en av de bästa sakerna jag har gjort, mår så mycket bättre utan dem!

Matilda

Vad använder du för papper när du ritar? det jag använder har en tendens att smula sönder där jag skuggar.

Svar: Just nu använder jag Blue Pad http://www.artistica.nu/shop/Blue-Pad/767, det har blivit lite av ett favoritpapper på senaste. Annars brukar jag älskar att teckna på papper med grov gräng, fast har tröttnat lite på det nu eftersom jag tycker att detaljer komemr fram bättre utan :)
Art by Kan Dee

Louise

Sjukt snygg teckning. Grym skuggning och håret är on point. x

Louise
http://louiseplace.com

Svar: Tusen tack!
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress