VEM VILL FIXA MIN BLOGGDESIGN?
Skissen är klar och jag vet på ett ungefär hur jag vill att min blogg ska se ut. För att få lust att driva en bra blogg med bra innehåll är detta vad som krävs känner jag. En bra bloggdesign. Som är inbjudande, inspirerande och lättnavigerad. Om någon känner sig manad att fixa min bloggdesign likt skissen så maila mig på artbykandee@hotmail.com. Mer info och detaljer kring designen mailas självklart till den som kommer att fixa designen. Jag bjuder gärna på ett valfritt konsttryck från min shop som tack för hjälpen :)
CAPTURE WHAT'S BEAUTIFUL TO YOU
Hej! Alltså jag mår så bra idag! Jag känner typ som ett rus i kroppen! (Ett naturliggt rus alltså) Ett lyckorus. Livet börjar äntligen falla på plats igen känner jag efter Kan Dee Shop-tiden och dess mörka år därefter. Jag känner mig starkare och starkare, målmedveten och fokuserad. Jag har slutat med alla mina antidepp tabletter nu samt mina p-piller. (Som jag läst har massor av bieffekter som påverkar psyket) Lets go all natural ;) Jag känner hopp inför framtiden, jag känner spänning, jag känner ett driv, jag känner en känsla att det här kommer bli bra och att det här året kommer att sluta på toppen.
 
Men jag måste stå fast vid MIN väg och gå den. Ingen annans väg. Bara min. Det måste jag pränta in i skallen på mig själv. För allt för ofta blir jag påmind om hur mycket jag påverkas av alla andra, av samhällets normer och trender och ibland halkar jag liksom in i den världen fast jag egentligen inte vill. Lite lummigt förklarat. Nej jag vill.. jag måste följa min väg, köra mitt race och vara den jag är.
 
Glöm aldrig det Sandra. Gå din väg.
 
Sådär ja, lite pepptalk till mig själv så här en regning onsdagsförmiddag. Vad gör ni? Har ni semester? Sommarlov? :)
 
DREAMS
Idag har jag startat en liten minikampanj i min shop där man får med en extra print utan extra kostnad när man köper två st A4 prints. Ta 3, betala för 2 enklare sagt :) Här visar jag hur man snyggt kan dekorera med exempelvis Owl Story och Dreams trycken från min shop. Kanske på en byrå, bänk eller kista hemma? Eller varför inte göra en snygg tavelvägg ovanför soffan?