THE EMPRESS
 
Så här har vi slutresultatet. Typ. Jag har dock lagt på en varm champangefärgad ton över bilden då originalet blev väldigt kallt och hur jag än försökte fick jag inte till tonen på originalet. Kanske gör ett till försök.. Här kan ni se hur den egentligen ser ut i färgerna. Vilken gillar ni mest?
 
Blir det prints på den här så föredrar jag personligen den varmare varianten än den kalla. Hmmm... det här med färger, toner och skiftningar är svårare än man kan tro. Iallafall om ni frågar mig. Men övning ger färdighet brukar dom ju säga så det är väl bara att fortsätta köra på. Tillslut kommer det kanske..
Anonym

orginalet gillar jag, den blåa isprinsessan. :)

yasmina

Sjukt snygg! Tror jag också föredrar den varma :)

Mammida

Båda är snygga på sitt sätt. Favoriten beror på vilket humör jag är på! Just nu känner jag för den kalla. Lite isig och kylig. Imorse hade jag nog tyckte bättre om den varma, mer inbjudande :)

POOS

Jag gillar den kallare versionen mer på något sätt :)

Idus

Gud vilka snygga tavlor du gör !! Så himla duktig !!
Undrar lite över hur du gör " det vita mönstret " ?! :-)

Hanna

Den är helt fantastisk! Båda varianterna fungerar hur bra som helst. Ska den passa ihop med dom andra i serien av tavlor du gör nu?

Maria

Smukt arbejde :-)
Jeg kan bedst lide den i kolde farver, da det jo ligesom er et ismotiv og holdt i kolde blå farver, så falder det for mig mest naturligt at bevare det kolde :-)

SA-VE

BÅDA ÄR SNYGGA !!:)

Ells

Åh jag föredrar orginalet, ser sjukt bra ut!

Molly

Hey!

Please check out my art works, would mean alot!

https://www.kickstarter.com/projects/964527189/patterns-and-letters-posters-that-speak

Louise

skit snygg, älskar den!

Timmy

Hej! Jag blev jättwföälskad i denna bild! Skulle köpa den direkt om den gick att köpa :)
Verkligen jättevacker!

Sia

Svårt. Men båda är väldigt fina i vilket fall som helst. Jag brukar också ha samma dilemma när jag ska återge mina målningar och bilder. Jag tycker mycket om blå färg, vilket förmodligen gör att mina bilder blir alldeles för blå när jag redigerar.

Kajsa

Är denna tillsalu? Intresserad nämligen! Pris? :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress