PROVHÄNGER MINA MÅLNINGAR
 
Det är väldigt kul och intressant att se vilken kraft sina målningar får när de kommer upp på väggen. Här har jag provhängt The Carneval och Venomous och tycker målningarna fick sig ett helt annat intryck. Det är ju såhär man hoppas på att få se sina målningar i framtiden. Hemmet börjar bli fullt med dukar nu men har lyckats sälja två original hittills och då har min webshop ännu inte lanserats. Känns overkligt, som i en dröm.. Man är nästan rädd att nån ska väcka en haha. När jag gick igenom mina färdiga verk fick jag se att jag målat 8 tavlor och den 9:onde har jag precis börjat på. Måleriet har verkligen tagit fart och mer vill jag skapa! Börjar även bli lite sugen på att göra nåt i blyerts igen, var otroligt länge sedan nu.
 
Vad gör ni såhär en fredagkväll? Eller, vad brukar ni göra en fredagkväll? Själv skulle jag vilja måla.. Älskar att måla eller rita just på kvällarna, gärna sent in på natten men får ångest eftersom att normen säger att man borde gå och lägga sig vid den här tiden. Visst kanske inte en fredagkväll.. men ändå.. Måste försöka jobba bort de där känslorna.. Vill kunna känna att jag kan ställa mig vid staffliet när jag än vill oavsett tid på dygnet. På dagarna har jag sällan skaparlust, det är ju "tyvärr" på kvällarna som lusten infinner sig hos mig men då får jag ju istället ångest för att det börjar bli så sent istället, så då blir det oftast inget gjort iallafall. Det är ett jävla dilemma det där. Känner ofta att jag inte hittar den "ultimata" ron i kroppen för att skapa pga det..
 
Usch vad jag svamlar.. fattar ni ens vad jag pratar om? Vad jag menar? Nu ska jag ta en dusch (Japp.. även den älskar jag att ta så sent som möjligt om kvällarna). Sen kanske det blir att skissa lite i sängen innan jag släcker. Puss på er mina fina ♥
alexandra

Tycker också om att sitta sent på kvällarna och rita. Har dock blivit så lam på senaste tiden känns det som. På vardagarna vill jag lägga mig i tid, vilket känns rimligt, i och med att jag pluggar. Men på helgerna har jag blivit likadan, att jag vill lägga mig vid tolv. Sitter liksom just nu och funderar på att gå och lägga mig. Känns så tråkigt.. Har både plugg och en teckning jag kan göra men nä..

xxcyberalienxx

Både igår & idag, testar jag mig fram vilka färgpennor som passar bäst när jag ska skanna in i datorn. Blev faber castell pennorna som jag älskar. :)

Det var ett tag sen jag målade, skulle vara roligt att måla ett porträtt. :)

Cecilia Johansson

Jag tycker att om du får inspiration på kvällen använd den, skit i vad klockan är :) Du är så duktig!

Hoppas på någon blyerts med läppar på hemsidan, gillade den du la ut på instagram :D

Fia

Fantastiskt fina!!!

Mimmi

Ja Gud ja, nattens timmar är fulllspäckade av inspiration och målarlust! Jag känner samma krock med förväntningar från samhället. Sedan har jag igång ett extrajobb, plugg, körkort och familj på sidan om konstnärsföretaget och då räcker dygnet aldrig riktigt till. Någon gång struntar jag i att sova på rätt tider och har en konstorgie på natten haha men då måste jag ta ett aktivt beslut och intala mig att "det räcker att JAG förstår varför jag gör såhär nu" annars kommer ångesten som ett ånglok mot mig. (Gör jag såhär kommer den mer som en smygande tågräls, jag får vänj mig..)

AV

Super snygga tavlor, du är grymt duktigt :)

Jennifer Nilsson

Vad fint :D

Frida

Oj vad snyggt det blev när de var upphängda! Passade superbra, de är ju fina i sig själva men som du sa, de blev lite annorlunda när du hängde upp dem! Du är bäst!

Viktoria

Bry dig inte om vad andra säger, det är du som är konstnär och lever på din inspiration! Jag hade en vecka jag skulle sitta och skriva tenta, då gick jag upp klockan 15 och satt hela natten och skrev för det är nästan bara då jag kan och inte blir helt rastlös!

ExklusivaMoi

Skaparlusten kommer när den kommer, det är vi människor som är lite små dumma och går efter något som kallar för klockan =)... jag tar alltid vara på det som ges och för mig så är det att sitta sent på kvällarna och skapa tex!

Vad glad jag blir av att du känner att du har hittat tillbaka med att skapa, ta vara på det... sug åt dig det och låt dig själv va i den skapasfären, det är något du förtjänar <3 Ta hand om dig och din lilla familj...

Ellen Lindberg

Attans så fint!

Ninni

Så himla fint det ser ut! :) tänk vad mycket en tavla kan göra för ett rum.

antonia

Jag känner också att jag är som mest kreativ på kvällarna. Jag går i skolan och kommer oftast igång sent men det funkar inte alltid eftersom jag ibland måste upp dagen efter och passa tider. Dock är det inte alltid så eftersom jag pluggar på distans och tar på mig jobb när jag känner att jag hinner. Så för mig kan det funka att sitta uppe sent och skriva men det är när jag inte behöver kliva upp, som sagt. Det är jättejobbigt att känna att det går bäst på kvällen för som du säger så, normen menar att vi ska gå och lägga oss och jag får inte heller mycket gjort på dagarna och fylls av ångest och stress. Men pluggar jag på kvällarna mår jag mycket bättre på dagarna än när jag går och lägger mig i tid för att det är vad man ska och jag har inte pluggat ett skit. Därför tycker jag inte man behöver följa den, gör det som du känner dig bekväm i och har du inget inplanerat 8 på morgonen så kan du faktiskt sova någon timme längre på dagen. Du har ju ändå varit otroligt kreativ och fått något gjort, om du känner att det är då det flyter på för dig. Låt inte normen stoppa dig.

AnneLiez

Otroligt coola målningar. The Carneval är min favorit..😄

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress