BLYERTSSKISS, STRESS OCH SPÖKHJÄRNA
 
Här är en till idéskiss jag gjorde för några dagar sedan. Som förhoppningsvis blir till en målning snart.. Har en del skisser nu som bara väntar på att få färg och liv i sig på duk.
 
Nu är det snart dags att öppna min webshop förresten.. Jag börjar känna mig väldigt stressad och pressad och det är däremot inte bra. Jag börjar känna mig nervös också. Kommer jag fixa detta? Alltså hade det inte varit för min depression och min psykiska instabilitet så hade jag redan öppnat min shop, förstår ni? Men det är typ min spökhjärna som sätter käppar i hjulen för mig själv hela tiden. Men ni ska vet att jag gör så gott jag kan utifrån hur jag mår. Det är väldigt upp och ner om man säger så.. Det skrämmer mig lite. Önskar jag var helt stark och helt typ.. frisk? Tror dessutom att det är nåt lurt med min fysiska sida också, har känt det ett tag nu.. vad det nu skulle kunna vara.. tänkte göra ett hälsotest nästa vecka när jag ska till min läkare. Men så är jag ju hypokondriker också så det kan ju vara så att jag inbillar mig. Vi får se.
 
Hoppas att ni, mina underbara läsare mår bra iallafall. Vad många ni blivit nu, över 14.000 som följer. Riktigt kul att ni hittat hit :) Passar på här att tacka för alla fina kommentarer, blir så enormt glad av att läsa dem. Tack. Desvärre är jag sämst på att svara.. förlåt mig..
 
 
Mammida

Jag lever också med en depression. Allt blir som en stor påfrestning och stressigt blir det när man har satt en deadline på något. Lycka till! Detta kommer nog bli bra! Du är ju så grymt duktig på det du gör.

isa

Åh jätteläcker!! Har följt dej länge och det är så häftigt att få följa din utveckling. Älskar att dina tavlor är originella och så edgy=) love it!!

Mimmi

Ja Gud ändå, upp och ner, hit och dit och stress. Igenkänningsfaktor 100 för mig :S. Förstår att det är så många som följer ;P

dilan

åh tror denna kommer bli så himla fin!!

Cecilia Johansson

Har massa hjärnspöken med sen jag blev sjuk, dom är envisa jäklar men försöker vara envisare. Får ofta inte saker gjort pga dom heller.

Du är såååååå duktig ( var tvungen att säga det igen x) )

Jennifer Nilsson

Jättefin teckning! :)

Anonym

Hallå! Kan du inte göra så här att du öppnar din webshop och sen när alla tavlor är slutsålda så låser du den delen av webshopen där dina tavlor finns med någon form av klocka som tickar ner tills du släpper nästa set med tavlor? Då vet du din tid och behöver inte känna pressen av att ständigt leverera nytt på löpande band. Du kan ju ha prints och något smått på den öppna delen där folk kan köpa ständigt. Jag kanske bara är ute och cyklar men hoppas att du gillade min ide :) lycka till sandra!

Linda :)

Har tittat på den här bilden så många gånger nu och jag gillar den mer och mer för varje gång!! Skulle va riktigt kul att få se den med lite färg :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress