PROVHÄNGER MINA MÅLNINGAR
 
Det är väldigt kul och intressant att se vilken kraft sina målningar får när de kommer upp på väggen. Här har jag provhängt The Carneval och Venomous och tycker målningarna fick sig ett helt annat intryck. Det är ju såhär man hoppas på att få se sina målningar i framtiden. Hemmet börjar bli fullt med dukar nu men har lyckats sälja två original hittills och då har min webshop ännu inte lanserats. Känns overkligt, som i en dröm.. Man är nästan rädd att nån ska väcka en haha. När jag gick igenom mina färdiga verk fick jag se att jag målat 8 tavlor och den 9:onde har jag precis börjat på. Måleriet har verkligen tagit fart och mer vill jag skapa! Börjar även bli lite sugen på att göra nåt i blyerts igen, var otroligt länge sedan nu.
 
Vad gör ni såhär en fredagkväll? Eller, vad brukar ni göra en fredagkväll? Själv skulle jag vilja måla.. Älskar att måla eller rita just på kvällarna, gärna sent in på natten men får ångest eftersom att normen säger att man borde gå och lägga sig vid den här tiden. Visst kanske inte en fredagkväll.. men ändå.. Måste försöka jobba bort de där känslorna.. Vill kunna känna att jag kan ställa mig vid staffliet när jag än vill oavsett tid på dygnet. På dagarna har jag sällan skaparlust, det är ju "tyvärr" på kvällarna som lusten infinner sig hos mig men då får jag ju istället ångest för att det börjar bli så sent istället, så då blir det oftast inget gjort iallafall. Det är ett jävla dilemma det där. Känner ofta att jag inte hittar den "ultimata" ron i kroppen för att skapa pga det..
 
Usch vad jag svamlar.. fattar ni ens vad jag pratar om? Vad jag menar? Nu ska jag ta en dusch (Japp.. även den älskar jag att ta så sent som möjligt om kvällarna). Sen kanske det blir att skissa lite i sängen innan jag släcker. Puss på er mina fina ♥
THE EMPRESS
 
Så här har vi slutresultatet. Typ. Jag har dock lagt på en varm champangefärgad ton över bilden då originalet blev väldigt kallt och hur jag än försökte fick jag inte till tonen på originalet. Kanske gör ett till försök.. Här kan ni se hur den egentligen ser ut i färgerna. Vilken gillar ni mest?
 
Blir det prints på den här så föredrar jag personligen den varmare varianten än den kalla. Hmmm... det här med färger, toner och skiftningar är svårare än man kan tro. Iallafall om ni frågar mig. Men övning ger färdighet brukar dom ju säga så det är väl bara att fortsätta köra på. Tillslut kommer det kanske..
BLYERTSSKISS, STRESS OCH SPÖKHJÄRNA
 
Här är en till idéskiss jag gjorde för några dagar sedan. Som förhoppningsvis blir till en målning snart.. Har en del skisser nu som bara väntar på att få färg och liv i sig på duk.
 
Nu är det snart dags att öppna min webshop förresten.. Jag börjar känna mig väldigt stressad och pressad och det är däremot inte bra. Jag börjar känna mig nervös också. Kommer jag fixa detta? Alltså hade det inte varit för min depression och min psykiska instabilitet så hade jag redan öppnat min shop, förstår ni? Men det är typ min spökhjärna som sätter käppar i hjulen för mig själv hela tiden. Men ni ska vet att jag gör så gott jag kan utifrån hur jag mår. Det är väldigt upp och ner om man säger så.. Det skrämmer mig lite. Önskar jag var helt stark och helt typ.. frisk? Tror dessutom att det är nåt lurt med min fysiska sida också, har känt det ett tag nu.. vad det nu skulle kunna vara.. tänkte göra ett hälsotest nästa vecka när jag ska till min läkare. Men så är jag ju hypokondriker också så det kan ju vara så att jag inbillar mig. Vi får se.
 
Hoppas att ni, mina underbara läsare mår bra iallafall. Vad många ni blivit nu, över 14.000 som följer. Riktigt kul att ni hittat hit :) Passar på här att tacka för alla fina kommentarer, blir så enormt glad av att läsa dem. Tack. Desvärre är jag sämst på att svara.. förlåt mig..