DESSA MÅLNINGAR BLIR KONSTTRYCK
Provhängde Clementine målningen, tyckte att den passade rätt bra in i den lite rustika inredningen. Några marrokanska eller indiska ljuslyktor på borden hade varit som pricket över i.
 
-
 
I bland önskar jag att jag hade varit mer öppen och personlig här i bloggen. Men jag vågar fan inte. Önskar att jag
vågade skriva hejvilt om allt som rör sig i mitt huvud och om hur mina dagar egentligen ser ut, på djupet liksom. Men nej. Jag vågar inte. Tror den här bloggen skulle kunna bli en ganska så jävla bra bok den dagen den tar slut. Vet inte vad det är jag är rädd för. Vet inte varför jag inte vågar. Skam? Vill inte lämna ut hela mitt liv? Hela mitt jag?
 
Fast det var egentligen inte det där jag skulle prata om. Utan att jag vet vilka målningar som kommer att bli konsttryck. Ni fick ju rösta och tack vare er vet jag nu vilka det blir. Alla konsttrycken kommer att hålla sig inom standardmåtten för ramar så att man lätt och enkelt kan köpa en ram till på tex IKEA istället för att gå till en ramverkstad och måttbeställa ramar vilket kan bli rätt dyrt.
 
The Carneval och Hide and Seek blir 70x100cm.
Clementine och Venomous blir 70x70cm
 
Dessa målningar kommer alltså att finnas som prints/konstrtryck i min webshop när den öppnar. Vad dessa kommer att ligga på i pris sen har jag inte riktigt hunnit fundera på än.
 
Förutom detta har jag kontaktat ett lokalt tryckeri här i stan som ska få trycka alla prints, hoppas på att få komma på ett möte nästa vecka. Och jag har lyckats göra en ny logga/signatur som känns väldigt bra.
 
Linnea

Åh, Clementine kommer sitta 100% perfekt över vårt köksbord där precis en 70x70cm tavla täcker ett fult märke!

Cecilia Johansson

Ooh hoppades på The Carneval :D hoppas med på under 1000kr..

Ninni

08-579 353 00 roligt! :)

Ninni

Nej råkade trycka fel på min tidigare kommentar :P det skulle stå "vad roligt!"

Ninnie

Älskar verkligen din konst och skulle mer än gärna vilja köpa dessa, så otroligt vackra när kommer din shop upp tro?

Med varma hälsningar
Ninni

Anonym

#personligfodelsetavla på insta, kan va heeelt ute å cykla men ritade inte du ganska exakt denna för ett tag sen? (Kan handla om år? Haha) hittar inte så har antagligen fel :)

M

Du kan ju alltid skriva en privat blogg och om du i framtiden känner dig trygg kan du publicera det då. Det skadar inte att skriva. Tvärtom är det som en slags terapi att få ner allt i ord.

Sofia

Jag fullkomligt ÄLSKAR clementine tavlan! Jag bara måste få äga den någon gång, förhoppningsvis är den inte allt för dyr när den säljs (även om den är värt varje krona den kommer kosta) fortsätt med det du gör, du är så otroligt begåvad, och man märker hur mycket du utvecklats sedan du började blogga!

Svar: Men åh tack vad det värmer att få höra kära du, massa kramar!
SANDRA ELISABETH

Anonym

Hej! Jag älskar din tavla "the carneval" och har väntat på att kunna köpa den ett tag nu:) det jag funderade på är när du kommer släppa printen av den å ungefär vilket pris den kommer ha? Jag älskar den, jag bara måste ha den känns som jag håller på bli galen haha!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress