DESSA MÅLNINGAR BLIR KONSTTRYCK
Provhängde Clementine målningen, tyckte att den passade rätt bra in i den lite rustika inredningen. Några marrokanska eller indiska ljuslyktor på borden hade varit som pricket över i.
 
-
 
I bland önskar jag att jag hade varit mer öppen och personlig här i bloggen. Men jag vågar fan inte. Önskar att jag
vågade skriva hejvilt om allt som rör sig i mitt huvud och om hur mina dagar egentligen ser ut, på djupet liksom. Men nej. Jag vågar inte. Tror den här bloggen skulle kunna bli en ganska så jävla bra bok den dagen den tar slut. Vet inte vad det är jag är rädd för. Vet inte varför jag inte vågar. Skam? Vill inte lämna ut hela mitt liv? Hela mitt jag?
 
Fast det var egentligen inte det där jag skulle prata om. Utan att jag vet vilka målningar som kommer att bli konsttryck. Ni fick ju rösta och tack vare er vet jag nu vilka det blir. Alla konsttrycken kommer att hålla sig inom standardmåtten för ramar så att man lätt och enkelt kan köpa en ram till på tex IKEA istället för att gå till en ramverkstad och måttbeställa ramar vilket kan bli rätt dyrt.
 
The Carneval och Hide and Seek blir 70x100cm.
Clementine och Venomous blir 70x70cm
 
Dessa målningar kommer alltså att finnas som prints/konstrtryck i min webshop när den öppnar. Vad dessa kommer att ligga på i pris sen har jag inte riktigt hunnit fundera på än.
 
Förutom detta har jag kontaktat ett lokalt tryckeri här i stan som ska få trycka alla prints, hoppas på att få komma på ett möte nästa vecka. Och jag har lyckats göra en ny logga/signatur som känns väldigt bra.
 
VILKA MÅLNINGAR SKA GÅ TILL TRYCK?
 
Jag behöver er hjälp! Som ni vet öppnar jag ju snart min webshop där jag kommer att sälja min konst. Lanseringen blir lite försenad men det är på gång och jag SKA öppna inom en snar framtid. Det här är en dröm jag har så jag har höga krav på både gott och ont.. Jag vill att allt ska bli så bra som möjligt. Sedan att tampas med den här depressionen och mig själv gör att allt drar ut på tiden.
 
Men som sagt, jag beöver er hjälp. Jag kommer att göra konsttryck av vissa målningar, men frågan är vilka målningar ni helst ser går till tryck? Titta bland målningarna från förra inlägget och välj utifrån dem. Är supertacksam för er hjälp.
 
Nästa steg blir att leta upp tryckerier i stan som ska få hjälpa mig att ta fram konsttryck i den absolut bästa kvalitén. Det är förresten inte mycket kvar att göra nu innan jag kan öppna shoppen. Däremot är de sista jag har att göra nu såna här krångliga saker och då väljer jag att hellre skjuta upp det till sist, istället för att bara ta tag i skiten och få det gjort..
 
NIO MÅLNINGAR
 
Nu har jag målat nio stycken tavlor, jag måste säga att jag ändå varit ganska produktiv trots allt. Men jag älskar att måla tavlor! Nu äntligen kan jag börja se utveckling, övning ger verkligen utveckling. Jag känner att jag har lärt mig mycket genom de här nio tavlorna. Mina favoriter är The Carneval, Infatuated, Hide and Seek och Clementine.
 
Vilken är din favorit?