Tålamod, diciplin & hårt arbete

Hej finisar, hur mår ni? Jag mår sådär, jag har faktiskt varit lite deppig.. Fast jag ska inte klaga för jag har det väldigt väldigt bra. Jag har kommit så himla långt med mig själv på så kort tid men jag får fortfarande deala mycket med mig själv, men inget sker ju över en natt. Det är så mycket jag vill här i livet och jag vill liksom nå dit NU. Inget kommer gratis. Tålamod, diciplin och hårt arbete är mina nycklar som jag bara måste lära mig att hantera på rätt sätt. Och deppiga, det är vi nog alla ibland. 
 
The owl story finns som konsttryck i storlekarna A4 och A3 i min shop.
 
Sandra

Du är så himla duktig!
Jag vet också hur det är att vara otålig. Men det tjänar liksom inget till att ständigt leva i framtiden och låta dagar och livet passera förbi. TIPS; Kika på den här videon :) ->> https://www.youtube.com/watch?v=_uWOYsNlFZ4&index=25&list=PLF09676920DB8DB33

Och till något helt annat, din blogg har sett lite lustig ut för mig sedan du skaffad din nya design. Det är alltid en rullist längst ner för sidan är lite för bred. Och Det är 0 utrymme från vänsterkanten till början på innehållet vilket gör det lite jobbigt att läsa inläggen. Bokstäverna början typ kant i kant med skärmens vänsterkant :\
Vet inte om det är meningen att det ska vara så eller om det beror på att jag har lite lägre upplösning på datorn eller vad. Men ville ge dig en liten heads-up iaf!

Svar: Hej och tack för dina fina ord! 😊 Du kan väl maila en skärmdump till mig så att jag kan lösa problemet? Tusen tack!
Art by Kan Dee

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress