MY DAYS
Nu har jag äntligen fått mig en ny bloggdesign och det känns så skönt! Den går lite i samma tema som min webshop tycker jag, ljust, enkelt och organiserat. Tusen tack till bästa Katrina Rosales som ville hjälpa mig med designen.
 
Det har varit lite dött här ett tag, men det har varit mycket kring öppningen av min shop och prioriteringen har legat på annat. Mina dagar har bestått av att packa konsttryck och (!) originalmålningar, målat en hel del, jobbat med webshopen, lagat massor av god nyttig mat, plockat flera kg kantareller, njutit av livet. Nu vill jag börja dela allt med er igen, nu när jag har en sån fin blogg.
 
Bilderna från när jag och min karl var ute och målade en dag, tyvärr hann jag inte klart innan det började regna men jag tycker nog att den blev ganska bra som den är ändå. Det så enormt mycket roligare att måla på en sådan stor yta, men underlaget var crap! Så många många lager färg av förgående målningar från andra.. Fast ändå blir det ju en ganska cool effekt med den ruffiga grunden. Jag målade både med akrylfärger och med sprayburkar. Jag funderar på att göra stora prints av den, tror det skulle kunna bli snyggt.
 
Helt ärligt från hjärtat nu, det kom precis in en beställning på Infatuated målningen, en av mina personliga favoriter. Åh vad jag kommer sakna den här hemma men är helt säker på att hon kommer trivas minst lika bra hos sin nya ägare. Men fy sjutton så kul det är att få sälja just original! Jag flög typ tre meter upp i stolen av glädje :) Så himla skojj!
▲ R O B I N N S

Men shit va snyggt!!

Svar: Tack! :)
Art by Kan Dee

Louie

Den nya designen är jättsnygg!
Kul att allt går så bra nu :)

cyberalien

Designen blev väldigt snygg. Och det ser ganska kul & mysigt ut att måla ute. :)

Svar: Tack! Ja det är en helt annan känsla att måla ute, jag gillar det :)
Art by Kan Dee

ChuriChan

beautiful<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress