MITT LIV DÅ OCH NU
Jag fick precis ett mail från en tjej som håller på med ett projekt i skolan där hon ska trycka upp lite t-shirts och hon visste att jag tidigare var i den branchen och ville rådfråga lite. Jag hjälpte henne så gott jag kunde men alltså det som slog mig var att.. fy17 va skönt att den där tiden är över och förbi! Jag liksom kastades tillbaka till Kan Dee Shop och det liksom hugg till i hjärtat nästan så att det gjorde ont när jag mindes tillbaka. Jag ville bara minnas en massa krångel, en massa tårar, en massa frustration, en massa jobb, en massa krångel.. Krångel i inköp av kläder, krångel i att leta grossister, krångel i att leta bra tryckerier.. krångel, krångel, krångel och stress, stress, stress! Alltså hela den där jäklans processen och resan.. Allt var så betydligt mycket krångligare än vad man kan tro. (För oss som tillslut massproducerade) De som köpte kläderna hade ingen aning om vilket jobb det låg bakom. Jag förlorade tillslut hela mitt liv som kreatör och konstnär i processen att ta driva den typ av företag/shop/butik.
 
Men nu. Idag. Jag vet allvarligt talat inte hur jag med ord ska beskriva hur lycklig jag känner mig när jag får vara konstnär på riktigt och vilken kontrast mitt liv är i dag jämfört med då. Nu känner jag frihet, lugn och ro. Nu får jag äntligen plats och tid åt att utvecklas som konstnär, att få måla, vara kreativ, som får inspirera, som får driva min lilla butik på nätet i den allra enklaste form, som kanske kommer kunna få ha lite utsällningar så småningom, som helt enkelt får vara den konstnär jag är i lugn och ro. I min egen takt. Lyckligast i världen är jag då! Och du där som läser det här, lova mig men främst för dig själv att alltid kämpa för dina drömmar! Att leva i sin dröm är det absolut mest magiska du någonsin kommer att få uppleva och det är liksom lite det som är livets mening.
 
Och på det så vill jag säga, TACK till alla er kunder som faktiskt är delaktig i att göra detta möjligt för mig. Tack! Alltså jag säger bara det.. God bless you och allt gott till er! ♥ ♥ ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress