INREDNINGSTIPS!
Här kommer lite inredningstips med konsttryck från min shop. Minns ni Three little birds målningen? (4:e bilden uppifrån). Gud, det var på Kan Dee Shop tiden som jag målade den, så längesen och jag tycker bara den blir vackrare och vackrare med tiden.. Den är så oskuldsfull, så ljuv, så behaglig på nåt vis. Originalet sålde jag då, på den tiden, och minns hur typ ont det gjorde i mig att behöva lämna ifrån mig den, jag gillade den då med, men jag gillar den mer idag. Som tur är finns det prints av den idag, så den kan få leva vidare och sprida kärlek i fler själars hem. Du hittar den HÄR.
 
Idag ska jag till en kiropraktor för första gången i mitt liv och jag är jätterädd att han ska typ knäcka min rygg och ha sig.. Jag har sjujävla fobi för allt med knäckande att göra. Om någon sitter och knäcker fingrarna så dör jag typ. Tycker det är så obehagligt. Jag vet egentligen inte riktigt vad en kiropraktor gör så det kanske inte behöver bli nå knäckande.. Men jag fick nog här om kvällen då jag inte längre stod ut med ryggsmärtorna att jag letade upp första bästa kiropraktor och bokade in en tid direkt. När jag läste om vilka områden den här kiropraktorn jobbade med så kändes det rätt och som att det passade in på mina symtpom. Jag har mest ont i ländryggen, men också runt hela ryggraden och upp i nacken. Det sticker, stramar och gör ont. Stickningarna strålar ibland ner i höfter, ben, armar och nacke. Det ända som lindrar smärtan är om jag lägger mig ner på rygg och vilar ryggen. (Eller tigerbalsam!) Problemen började för ca 1 år sedan men det har bara blivit värre och värre. Den senaste månaden har det varit som värst. Detta blir ett problem för mig i vardagen, speciellt när jag ska måla. Jag får oftast ont när jag står, sitter eller promenerar för länge.
 
10 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG.
Alltså jag älskar såna listor, jag har knådat ihop ett sånt inlägg till er som snart dyker upp!
Sneakpeak: Jag har varit med om en jordbävning..
ChuriChan

beautiful! lovely pictures :D

marina

Låter som om det skulle kunna vara diskbråck. Hoppas att det löser sig och att du får hjälp med vad det än är!

ExklusivaMoi

HAHAHHA... åååh jag minns så väl när den originalet sålde och jag aldrig själv hann haffa den! Blev väldigt ledsen att jag alltid ska vara sen med något som jag verkligen ville ha/satsa på... minns att jag sa det till min kurator "varför ska jag alltid vara sen med det få jag verkligen vill"- men jag hade inte pengarna och när jag väl hade det så var det försent. Originalverk är ändå något speciellt =)... det är unikt och sååå mycket känslor i det! I alla fall är den tavlan den bästa som du har gjort enligt mig, du har en hel del mycket fantastiska verk men denna ligger varmast "three littles birds"... det är verkligen jätte kul att du arrangera dina verk så som du har gjort på bilderna, helt rätt där!! Ta hand om dig...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress