10 SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG
1. Jag har varit med om en mindre jordbävning. Det var när jag bodde i Portugal och tydligen är det rätt vanligt att det förekommer där då och då. Inga omfattande jordbävningar tack och lov. Men jag minns hur allt skakade, hur fönstrerna rasslade och hur föremål flyttades och att jag undrade vad det är som händer. Läskigt var det, men en cool upplevelse.
 
2. Jag älskar lukten av tjära.
 
3. Jag är en riktig fiskenörd. Jag älskar att fiska och äger egna fiskebyxor, fiskelåda med massor av olika drag och ett kastspö. Jag brukar ofta åka ut helt själv och fiska och bara njuta av ensamheten och lugnet det ger mig. Får jag fisk (helst aborre) tar jag med mig dom hem och tillagar. (Jag fiskar för matens skull) Gäddor är lite äckliga och ingen höjdare tycker jag och havsfiske gillar jag allra mest. Själva dödandet jagar mig för evigt dock och gör mig gråtfärdig många gånger. Mitt fiskande är en egoistisk hatkärlek. 
 
4. Min ena näsborre är mer än hälften så stor som den andra.
 
5. Barn som skriker är bland det värsta jag vet. Jag får panik och blir jättestressad av det. (Här där vi bor har det blivit enormt många barn som flyttat in i området och nästan varje dag skriker dom och härjar något så ofantligt på gården direkt utanför våra fönster. Typ flera timmar i streck ibland känns det som i mina öron. Barn ska absolut få leka, ha kul och leva ut sin lekhet och energi ordentligt. Men nån måtta får det vara tycker jag när man bor i ett område med flera andra hyresgäster som också ska trivas. (Dags att flytta in på äldreboende?) 
 
6. Jag är typ inte pälsdjursallergiker längre. Jag kan numer vara med de flesta pälsdjur utan att känna av något. Jag vet inte vad som hänt? Men ljuvligt är det! :)
 
7. Jag är beroende av Björnbärssaft. Förmodligen inte så bra för den är säkert fullproppad med en massa socker. Men Björnbär är ju nyttigt iallafall.. :P
 
8. Jag kan inte bli det minsta blöt om strumporna för då måste jag byta till ett par torra direkt. Fobi på hög nivå.
 
9. Jag föddes med rumpan ut först haha
 
10. Jag har extremt dålig syn och ser inte ens vad som står på menytavlan på Max. (När jag väl äter där). Jag har glasögon men trivs inte riktigt med att ha dom på mig. Har dom på när jag ser påtv, kör bil eller målar. (Eller plockar svamp för att ens se svampen haha). En dröm är att göra en sån där ögonoperation så man slipper glajjorna.
Ivy

This might sound like a... Haha, äh, men jag kör!
Är det inte lite irriterande att det finns verkligen noll luft mellan texten/inläggens början och bloggens slut på vänstra sidan? På högra finns ju en liten "luftram"?
Jag satt och försökte dra sidan mer åt vänster, för jag trodde min webbläsare scrollat åt höger, men icke.

Det kanske bara är jag, men det är jobbigt att läsa utan ett liiitet luftrum/ram innan texten kommer. :)

I övrigt snygg design. Vill också ha en ny, men orkar inte göra en. Men göra åt andra är roligare... Haha :D


Svar: För mig ser det felfritt ut men det kan ju se olika ut i olika webbläsare. Har inte kollat hur det ser ut i andra webbläsare än firefox. Vad har du för webbläsare? Printscreena och maila mig gärna till mig artbykandee@hotmail.com. Tack för att du säger till! 😊
Art by Kan Dee

Bigsiss

Visste inte om björnbärssaften hahaha är det inte tranbär????

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress