Tålamod, diciplin & hårt arbete

Hej finisar, hur mår ni? Jag mår sådär, jag har faktiskt varit lite deppig.. Fast jag ska inte klaga för jag har det väldigt väldigt bra. Jag har kommit så himla långt med mig själv på så kort tid men jag får fortfarande deala mycket med mig själv, men inget sker ju över en natt. Det är så mycket jag vill här i livet och jag vill liksom nå dit NU. Inget kommer gratis. Tålamod, diciplin och hårt arbete är mina nycklar som jag bara måste lära mig att hantera på rätt sätt. Och deppiga, det är vi nog alla ibland. 
 
The owl story finns som konsttryck i storlekarna A4 och A3 i min shop.
 
Empathic
För några dagar sedan gjorde jag en teckning med kolkrita. Det var första gången och jag älskade att arbeta med just kol. Det går att få såna häftiga effekter, påminner lite om akvarell. Denna skönhet finns att klicka hem i min shop. Begränsad upplaga av 50 exemplar. Tryckt på 200g matt papper i mycket fin kvalité. 30x40cm. Signerad och numrerad för hand. Omsorgsfullt inlindad i svart silkespapper och levereras exklusivt i vita papptuber med DIY lock i krom. Du hittar den HÄR.
You & me

Nu är den äntligen klar, "You & me" målad på 100x100cm duk. Tycker den blev väldigt fin och jag lovar att den är ännu finare i verkligheten. Den blev till slut en ny personlig favorit. Idag såldes den till en återkommande kund som köpte en originalmålning av mig för inte alls så länge sen. Fantastiskt fint med återkommande kunder tycker jag. Värmer i hjärtat.