BLOGGPAUS
Hej. Det är dags för förändring nu. Alltså på riktigt. Jag ska må bra igen och jag måste förändras, på många olika plan. Jag måste ändra på mina dåliga vanor, acceptera att saker och ting är som de är, försöka att verkligen hitta glädjen i det som händer här och men också kämpa för det jag vill ha här i livet. MEN. Det kommer att bli en riktigt tuff period här framöver, bävar för att behöva möta den, men det är dags att kämpa nu. På riktigt. Fan livet tickar och jag vill inte dö och känna att jag redan är död. Fattar ni? ↓
 
Jag kommer bland annat att sluta med mina anti depp piller för de drar ner sexlusten som fan och jag vill bara kunna känna mig som en KVINNA igen. Ooops where did that come from? Nej men seriöst. Det finns vissa saker i mitt liv som jag måste ge upp för att må bättre, som tex tobaken och anti depp pillrerna. Tyvärr är det ju en risk att jag kommer att må sämre psykiskt utan pillrerna men samtidigt så mår jag ju inte bättre av att aldrig få känna mig pilsk liksom. Haha förlåt men hur som helst så dör jag inte av att iallafall prova sluta med dem. 
 
Ville mest titta in här och säga att jag som sagt har en del saker att deala med och att det kommer att bli riktigt tufft de första veckorna och därför väljer jag att ta en paus från alla sociala medier ett tag. Tills jag känner mig på banan igen.
 
 
-
 
Men jag kan lova er en sak. Och det är att jag kommer att komma tillbaka en dag med helt ny kraft och energi och min blogg kommer att vara bättre än nånsin. Jag kommer att ha så mycket kärlek att sprida till er. Skriv upp det nånstans ♥ Kan Dee will be back :)
 
Anonym

Kan du inte få pröva andra anti depp annars då? Det finns ju så otroligt många sorter, och flera av dom drar inte ner sexlusten ;)

Anonym

All lycka och kärlek till dig! Skönt att stänga av sociala medier ibland för att höra sin egen röst :) Den har så mycket bra att säga <3

Svar: ❤️❤️❤️❤️
SANDRA ELISABETH

xxcyberalienxx

Det kommer inte att bli lätt att sluta, men jag önskar dig all lycka. :)

Frida

Var rädd om dig, Sandra! &lycka till!!

X-Chel

Önskar dig Allt Gott, samt Lycka till och passar på att tipsa om ett alternativ till skolmedicinsk antidepp-medel, nämligen kosttillskottet saframyl som är baserat på saffran och har inga kända biverkningar (kolla länken för mer info):

http://saframyl.se/

Julia

Hoppas allt löser sig! Och ett stoort lycka till till dig!! Kram

Anonym

Kram<3

Linnea

Önskar dig all lycka!❤️

Ninni

Hoppas det blir bra! Hälsan kommer först, ha inte dåligt samvete över bloggen.

Julia

Vet inte om du kommer läsa det här innan du kommer tillbaka på starkare fötter (vilket du för övrigt kommer göra). Men iaf! Jag tror absolut det kan vara en bra idé att sluta med pillrena, speciellt om du personligen inte känner av någon utveckling i din depression. Det kanske är bra för dig att få känna de bra stunderna (en nära till mig förklarade att man med antidepp-piller inte känner något alls)? Jag hoppas, hoppas, hoppas depressionen är över för dig snabbare än du tror. KRAAAAM

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
SANDRA ELISABETH

Anonym

Om du verkligen tror att det är pillrena så kan du ju prova sluta. Eller byta. Men sexlusten kan försvinna ändå under perioder som man mår dåligt. Finns liksom annat att tänka på. Själv har min sexlust varit borta i 5år och jag äter inga antidepp. Men däremot lider jag av agorafobi och ångest.

therese

Vi saknar dig ❤ hoppas allt går framåt för dig.

Svar: Jag är snart tillbaka ❤️
SANDRA ELISABETH

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress