BLOGGPAUS
Hej. Det är dags för förändring nu. Alltså på riktigt. Jag ska må bra igen och jag måste förändras, på många olika plan. Jag måste ändra på mina dåliga vanor, acceptera att saker och ting är som de är, försöka att verkligen hitta glädjen i det som händer här och men också kämpa för det jag vill ha här i livet. MEN. Det kommer att bli en riktigt tuff period här framöver, bävar för att behöva möta den, men det är dags att kämpa nu. På riktigt. Fan livet tickar och jag vill inte dö och känna att jag redan är död. Fattar ni? ↓
 
Jag kommer bland annat att sluta med mina anti depp piller för de drar ner sexlusten som fan och jag vill bara kunna känna mig som en KVINNA igen. Ooops where did that come from? Nej men seriöst. Det finns vissa saker i mitt liv som jag måste ge upp för att må bättre, som tex tobaken och anti depp pillrerna. Tyvärr är det ju en risk att jag kommer att må sämre psykiskt utan pillrerna men samtidigt så mår jag ju inte bättre av att aldrig få känna mig pilsk liksom. Haha förlåt men hur som helst så dör jag inte av att iallafall prova sluta med dem. 
 
Ville mest titta in här och säga att jag som sagt har en del saker att deala med och att det kommer att bli riktigt tufft de första veckorna och därför väljer jag att ta en paus från alla sociala medier ett tag. Tills jag känner mig på banan igen.
 
 
-
 
Men jag kan lova er en sak. Och det är att jag kommer att komma tillbaka en dag med helt ny kraft och energi och min blogg kommer att vara bättre än nånsin. Jag kommer att ha så mycket kärlek att sprida till er. Skriv upp det nånstans ♥ Kan Dee will be back :)