LÄMNAT IN MINA VERK TILL UTSTÄLLNINGEN
 
Hej mina fina. För en stund sedan var jag och lämnade in mina konstverk som ska ställas ut under Kulturnatten den 20 September som jag pratade om i förra inlägget. Tavlan här uppe lyckades jag göra klart sent i går kväll men blev ändå inte riktigt nöjd, men men. (Lägger kanske upp en bättre bild senare) Min älskade man bestämde sig för i sista sekund att också haka på i utställningen, men jag fick tjata på honom ordentligt.
 
På plats fick vi veta att det varit väldigt många som lämnat in sina verk och att det kanske inte skulle bli möjligt att att få visa upp alla sina tre verk under utställningen pga av brist på plats, i värsta fall får vi nöja oss med en tavla per konstnär. Vi får se hur det blir. Hur som helst så kommer det att finnas massor av fantastiskt fin konst att titta på under kvällen!
 
Och för er som bor i Västerås eller har vägarna förbi så är ni varmt välkomna att besöka utställningen!
 
NÄR: 20 September
TID: Ca 17.00-00.00
VAR: Västerås Konserthus, Kopparbergsvägen 1
Malin

Åh herregud vilket konstverk! Så himla mycket djup i den, varenda känsla du haft under arbetet sitter verkligen i den där tavlan. Ångest, stolthet, lycka, ilska, förtvivlan, frid. Det måste du ta till dig att det är det som gör din konst, känslorna bakom. Din sårbarhet. Jag ljuger inte när jag säger att det där är det vackraste jag sett dig göra! Du är en känslomänniska, klart penslarna plockar upp din energi. Du ger känslorna en färg, ett mönster, ett ansikte.
Kram Malin

Cyber- life with autism and art

Ganska kul, önskade man kunde joina med själv. :)
Det var längesen jag målade själv.

ExklusivaMoi

Oavsett om det "bara" blir en konst av dig på utställningen så vill jag säga GRATTIS till att du fullbordade med 3 stycken verk =)...det är STORT! Det är alltid stort att övervinna sina egna hinder och tycker att du ska välja denna verk om du måste välja en! Den har du ju ändå haft själsligt svårt med(??) men ändå lyckades du att fullborda den så gott du kunnat...

Take care out there, sweet darkness girl! <3

Jeanette

Gud vad kul för dig! <3

Jag undrar om du vill dela med dig av hur du får ytan i ansiktena på tjejerna att se så len ut? :)

Jeanette

Hmm... Tyckte att den här konstnären målar med lite väl mycket inspiration från dig? Reagerade iaf...
http://alexgreen.blogg.se

s

Jag såg tavlan på utställningen,
den är fantastisk.
De dovt nyanserade färgerna tillsammans..
Åh.
Och omsorgsfullheten.
Det är oerhört vackert.
Stort tack.

F

Så himla fin!!!

Bella

Åhh, så snyggt! Riktigt snygga! Du är väldigt duktig.

Miss Naily A Fucking Rockstar

Så snygg! Synd att kandee shop inte finns längre...

Matilca

Åh vad jag tycker om den här tavlan, jag har scrollat ner till det här inlägget varje gång jag klickat in på din blogg sen du publicerade det. Älskar den verkligen! Hade så gärna haft en "posterversion" hemma :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress