BILDER FRÅN UTSTÄLLNINGEN
 
Well.. Jag kan typ aldrig hålla det jag lovar mig själv. Vad är det för fel på mig? Varför är jag så trög. Jag skulle ju ta tag ibloggen igen men det gick ju liksom inte sådär jätte bra som ni säkert märkt. Jag hoppas att ni inte är allt för besvikna på mig.. Jag kanske gör ett nytt försök.. eller också så låter jag det komma när det kommer.. Jag vet inte.. Kan ni inte bara ge mig en fet jävla bitch slap så att jag vaknar till liv igen? Känner mig hopplös ibland.
 
Hur som helst så ställde jag ju ut mina tavlor under kulturnatten i lördags, alla tre fick vara med vilket jag var så glad över. Det var hur mycket folk som helst som var där och tittade och jag måste säga att jag är stolt över att vara Västeråsare, vi har otroligt många duktiga konstnärer här. WOW säger jag bara. Det var jätteroligt att få ta del av allas fina verk, mingla runt och prata med andra konstnärsjälar. Stötte på två gamla klasskamrater från gymnasiet där vi gick bild och form och jag tror bannemej vi prata flera timmar om konst, de ställde också ut sina tavlor.
 
Ovan kommer tre riktigt dåliga bilder på mina verk från utställningen. Är ledsen över den dåliga bildkvaliten, men det får duga.
LÄMNAT IN MINA VERK TILL UTSTÄLLNINGEN
 
Hej mina fina. För en stund sedan var jag och lämnade in mina konstverk som ska ställas ut under Kulturnatten den 20 September som jag pratade om i förra inlägget. Tavlan här uppe lyckades jag göra klart sent i går kväll men blev ändå inte riktigt nöjd, men men. (Lägger kanske upp en bättre bild senare) Min älskade man bestämde sig för i sista sekund att också haka på i utställningen, men jag fick tjata på honom ordentligt.
 
På plats fick vi veta att det varit väldigt många som lämnat in sina verk och att det kanske inte skulle bli möjligt att att få visa upp alla sina tre verk under utställningen pga av brist på plats, i värsta fall får vi nöja oss med en tavla per konstnär. Vi får se hur det blir. Hur som helst så kommer det att finnas massor av fantastiskt fin konst att titta på under kvällen!
 
Och för er som bor i Västerås eller har vägarna förbi så är ni varmt välkomna att besöka utställningen!
 
NÄR: 20 September
TID: Ca 17.00-00.00
VAR: Västerås Konserthus, Kopparbergsvägen 1
UTSTÄLLNING
 
Usch, jag har hamnat i en liten svacka nu. Så typiskt att det skulle komma när jag var så taggad på bloggen. Jag känner mig så trött, typ som att jag inte orkar hålla ögonen öppna. Trött fysiskt och trött psykiskt. Fast annars mår jag helt okej.
 
Motivationen har lagt sig när det kommet till att måla tavlor, jag tror att jag börjar ställa för höga krav på mig själv nu igen. Det går liksom bra ett tag, sen sviktar det och jag faller. Den målning jag jobbar på nu här uppe på bild är jag inte riktigt nöjd med och då är det precis som att självförtroendet spricker och jag blir rädd att ens fortsätta på den eller börja på en ny tavla. Jag slutar tro på mig själv fullt ut. Rädd för att bli besviken på min talang eller att inte nå upp till mina egna förväntingar. Men jag har inte gett upp, det ska ni veta. Jag tror bara inte på att pressa mig själv allt för hårt.
 
I morgon ska tre av mina målningar lämnas in för en mindre utställning under Västerås Kulturnatt den 20 September. En grupputställning tillsammans med andra konstnärer. En av de tavlor som ska vara med är den här, den är inte klar än och det är deadline i morgon. I värsta fall får jag nöja mig med att lämna in två verk istället för tre. Men jag skulle så gärna vilja klara det här.. för min egen skull.
 
Ska försöka vila en stund nu, sen ta modet till mig och ställa mig vid staffliet lite senare.