VENOMOUS
Venomous, 100x00cm.
 
Min blogg har tydligen legat nere ett tag. Det var för att mitt domän löpt ut och jag behövde förnya det. Men nu är jag tillbaka! Ja hörrni, livet går verkligen upp och ner. Nu har jag målat en hel del, men jag kan fortfarande inte säga att jag är riktigt nöjd med det jag lyckas åstadkomma. Jag skulle vilja få det på film nån gång, när jag målar. Haha ni skulle garva läppen av er. Jag kan stå och stirra på målningen i typ tjugo minuter för att sedan måla en pyttefläck någonstans och sedan ställa mig och glo i tugo minuter till. Jag vrider och vänder på huvudet, funderar, grubblar, får inte till det, ändå vet jag inte riktigt vad jag vill ha heller, så funderar vidare, kliar mig i huvdet, suckar, kladdar lite till, oj kommer in i ett flow här, tänker att det här blir nog bra, tar några steg tillbaka och betraktar igen, suckar, jag hade fel, stirrar i tjugo minuter till, kliar mig i huvudet åter igen, suckar, känner att jag är på väg att ge upp, men ger mig inte, kladdar lite till till.. Tills jag bokstavligen blir tvungen att stoppa mig sälv för att inte överarbeta målningen och för att någonsin kunna ta sig vidare och kanske faktiskt få signera tavlan och anse den som färdig. Fulländad.
 
Men nej.
 
FAST. Jag har lyckats måla två nya tavlor iallafall. Det går sakta framåt. Osäkerheten i mig som konstnär stjäl tid från mig. Och mycket mer. Tror ni att det är meningen att man ska tänka mycket när man målar? Liksom riktigt råanalysera alla penseldrag man gör? Är det normalt?
 
Venomous har jag döpt den här tavlan till. Hoppas ni gillar den!
sanna

Du är helt fantastisk alltså.

Carro

HELT FANTASTISK MÅLNING! Jag har följt dig länge och tycker det är så kul att se hur du (sjukt nog) fortsätter leverera grymma tavlor varje gång. Du är grym Sandra, man ser direkt att det är just DU som gjort en av dina målningar, det är nånting speciellt!

XxcyberalienxX- Life with autism and art

Du är inte ensam om att stirra på det man ska teckna/måla, jag vill teckna men vad vet jag knappast. :)

Jag tyckte väldigt mycket om denna målningen, är det akrylfärg du använder? Har det själv för jag funderar på att börja måla igen. :)

Marie

Alltså du är så jävla ball! Blir lika imponerad idag av varenda teckning och målning du visar upp, som jag blev för 4 år sen när jag hittade din blogg. Det har varit en fröjd att följa dig och se hur dina "tjejer" utvecklats, och hur du håller vid din egen stil! Så jädra duktig!!

Frida

Så fantastiskt vackert!
Betvivla inte dina kunskaper, du kan! Lita på din förmåga för jösses vad bra du är.

am

Jättefin :) Kul att du fått gjort två tavlor! Det är ju jättebra! Ser ut som att du får inspiration av Carolina Falkholt?

Louie

Underbar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress