THE CARNEVAL
The Carneval, 80x100cm. Akryl på duk.
 
Från början gillade jag inte den här målningen. Nu måste jag säga att jag älskar den. Mer och mer. Vem hade kunnat ana det? Undrar varför det blir sådan vänding känslomässigt? Jag funderar till och med på att måla fler i samma anda.
 
Den här låten från Amanda Jenssen älskar jag och tycker den passar bra ihop med motivet. Därav fick den samma namn som själva låten. The Carneval. Lite mystiskt sådär.. Älskar den speciellt från 2,55 och frammåt. Ja jag vet. Jag är nog lite knäpp.
 
Mirano

Jaa, do it! Älskar den där tavlan, allting med den är bara så himla vackert! <3

Annster

Snyggt :)

Maria Hoffbeck

Godaften,
hvor er Carneval blevet flot:-) Jeg elsker dit motiv og din teknik :-)
Knus fra Maria

Jeanette

Du är så grym!
Orkar inte ens haha!

Vad använder du för att göra konturer på tex fjädrarna de har i håret?

Frida

Oj, vad länge sen jag tittade in här och OJ vad jag har missat mycket. Jag kan inte riktigt hantera din utveckling! Dina tavlor är helt fantastiska och jag är bara helt tagen så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Stor kram till dig!

Lilli

Fantastiskt fin målning!!

Lilli

Fantastiskt fin målning!!

Bella

Alltså du är så grym! Ritkigt snyggt!

Josefin

Länge sedan jag besökte din blogg. Så mycket man missat.. Men så grym du är! Har du ingen shop längre? Tänkte uppdatera med nya linnen men sidan finns inte står det. Mvh

Malin D

Såååå snygg. Undrar hur du gjorde konturerna (mönstret på kropp&hals, även vid fjädrarna) eftersom de ser mer ritade ut än målade? :)

nelly

Hur uttalar man ditt konstnärsnamn? Är det "candy" eller "Kan de"? :):)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress