JAG MÅSTE VÅGA HOPPA
"Clementine". Akryl och mixed media. 100x100cm.
 
Så var den klar. Det blev en ny personlig favorit! Väldigt otippat måste jag säga. Nu är jag på G och ska lansera min nya webshop! Det har snart gått ett helt år sen Kan Dee Shop men jag måste säga att jag behövt den här tiden av olika anledningar. Jag har behövt att bara få vara. Samla ny kraft. Och jag börjar känna mig redo att ta nya tag. Satsa igen. Men jag kommer aldrig att gå tillbaka till klädbranchen, har lärt mig så enormt mycket genom att vara där.
 
Nu vill jag satsa på konsten men det är mycket att förbereda inför lanseringen och listan är lång och fylls ändå hela tiden på med nya punkter. Jo, jag ställer höga krav på mig själv. Jag villatt det ska bli så bra som möjligt. Men visst ska jag inte ljuga och säga att jag inte känner mig lite rädd också. Kommer det funka? Kommer det gå runt? Många frågor i skallen. Dessutom kommer jag att köra helt solo, med Kan Dee Shop hade jag alltid mamma. Men det blir nog bara nyttigt att vara själv. Hjälp och stöd kommer jag att få ändå av min familj och det är ju guldvärt.
 
Så jag måste våga hoppa. Och jag känner i hela kroppen att det är det här jag ska göra och hålla på med.
 
Den nya webshopen kommer att lanseras snart. Inget datum är satt än men jag kan säga att det blir nångång i början på nästa år. Det kommer att gå att köpa prints, vykort och originalverk. Är så taggad!
▲ Addie Hero ▲

Gud vad kul! Din konst är helt underbar, har några tavlor hemma hos mig med dina prints, och får ständigt höra att dom är hur fina dom helst. Keep up the good work!

M

Lycka till! Jag ser fram emot det! :)

Annika

Önskar dig all lycka! Det kommer att bli superbra! Kram A

XxcyberalienxX- Life with autism and art

Så himla roligt, ska bli kul att sen när den öppnas.
Lycka till. :D

zeldawashere@gmail.com

Så himla fantastiskt, både att du öppnar webbshoppen OCH ditt work of art. Det här är nog det snyggaste och mest spännande jag sett så din penseltalang är out of this world. Måste sticka in ett ps här också för att jag finner dig intressant och strong med samma intressen som mig och har för mig att du har samma "utseenderelaterade" ångest som mig.

hugz.

Amelie

Jag är också taggad! Önskar dig all lycka, det kommer gå så himla bra. Du är verkligen en fantastiskt duktig konstnär :)

Micaela

Hej! Jag följde din blogg för några år sedan och har nu hittat tillbaka :) Måste säga att jag ser en grym utveckling och jag ser verkligen fram emot din nya webshop!
Önskar dig ett stort lycka till!! :)
/Micaela

Wilma

Jag har fortfarande inte fått svar eller tillbaka mina pengar? När kandee sålde kläder beställde jag för ca 150 kr och vad fick jag? ingenting.

Annster

Grymt snyggt! :)

mwasshe

Åhh,jag ser framemot det!

Caroline

Heja Sandra, det kommer att gå toppen!

Mimmi

Dina verk tilltalar mig på ett sätt inte många saker gör!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress