IDÉSKISSER
 
Här är två skisser jag kladdat på de enaste dagarna. Idéskisser till mina kommande målningar kan man säga. Har precis tagit bort plasten av en av mina dukar och påbörjat grunden. Använde sprayfärger också den är gånger och lite kollageteknik. Ska bli intressant att se om jag kommer att tycka att det färdiga alstret blir en flopp eller ett mästerverk. Det återstår att se.
 
Har tänkt vidare på mitt artistnamn. (Förresten tusen tack för att ni ville dela med er av era tankar och förslag. Också tack för era fina komplimanger, blir så himla glad av dem!) Att byta till mitt egna namn av någon form har jag nog så gott som bestämt mig för. Men i vilken form? Sandra Elisabeth, Sandra Beth, Sandra Elisa Beth?
 
Jag grubblar vidare.
 
Alexandra - illustrationer

Tror att jag gillar Sandra Elisabeth mest! :)

Olivia

Jag gillar oxå Sandra Elisabeth mest!
Jag har bara alldeles nyligen hittat till din blogg och fullkomligt älskar din konst! Amasing!! Går det att få tag på någon tavla från dig? Jag har en vägg som ekar tom och pricken över i:t vore en tavla eller två från dig!
Jag själv är i en sån där grå, eller snarare svart grop just nu. Men du ska veta, att ljuset är där framme även om det känns långt borta för tillfället. Skickar en stor kram till dig! <3

ExklusivaMoi

Jag var bara tvungen att kladda lite med olika stilar och tecknik och S.E.Forsman ser snyggt ut... om man tänker som penseldrag, för det är det jag förknippar dig mest med =)... din konst kommer från penseldrag! Om man ska ha långt signatur så kanske Sandra.E.Forsman något?? Jaa du... att hitta ett passande signum i namn är knivigt!! Minns alla de gångerna man skulle hitta något fiffigt för varje registrering till ännu ett nytt konto *asg* Du vet hamsterpaj, bilddagboken osv ;P...annars diggar jag KaanDee, minna så väl att jag satt och suckade på varför inte JAG kom på namnet först! Take care out there, karmen damen...

Lollo

Sandra Beth lät så jävla grymt! :)

Elin

Jag tycker att Sandra Elisabeth var fint. Sen måste jag bara säga att du har varit en stor inspiration för mig. Har följt dig i flera år och alltid tyckt du varit superbra. Har inte kommenterat tidigare, så tyckte det var på tiden! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress