JAG MÅSTE VÅGA HOPPA
"Clementine". Akryl och mixed media. 100x100cm.
 
Så var den klar. Det blev en ny personlig favorit! Väldigt otippat måste jag säga. Nu är jag på G och ska lansera min nya webshop! Det har snart gått ett helt år sen Kan Dee Shop men jag måste säga att jag behövt den här tiden av olika anledningar. Jag har behövt att bara få vara. Samla ny kraft. Och jag börjar känna mig redo att ta nya tag. Satsa igen. Men jag kommer aldrig att gå tillbaka till klädbranchen, har lärt mig så enormt mycket genom att vara där.
 
Nu vill jag satsa på konsten men det är mycket att förbereda inför lanseringen och listan är lång och fylls ändå hela tiden på med nya punkter. Jo, jag ställer höga krav på mig själv. Jag villatt det ska bli så bra som möjligt. Men visst ska jag inte ljuga och säga att jag inte känner mig lite rädd också. Kommer det funka? Kommer det gå runt? Många frågor i skallen. Dessutom kommer jag att köra helt solo, med Kan Dee Shop hade jag alltid mamma. Men det blir nog bara nyttigt att vara själv. Hjälp och stöd kommer jag att få ändå av min familj och det är ju guldvärt.
 
Så jag måste våga hoppa. Och jag känner i hela kroppen att det är det här jag ska göra och hålla på med.
 
Den nya webshopen kommer att lanseras snart. Inget datum är satt än men jag kan säga att det blir nångång i början på nästa år. Det kommer att gå att köpa prints, vykort och originalverk. Är så taggad!
WEBSHOP
 
Work in progress.
 
Jag måste öppna min webshop snart! Gud ge mig kraft, mod och diciplin.
IDÉSKISSER
 
Här är två skisser jag kladdat på de enaste dagarna. Idéskisser till mina kommande målningar kan man säga. Har precis tagit bort plasten av en av mina dukar och påbörjat grunden. Använde sprayfärger också den är gånger och lite kollageteknik. Ska bli intressant att se om jag kommer att tycka att det färdiga alstret blir en flopp eller ett mästerverk. Det återstår att se.
 
Har tänkt vidare på mitt artistnamn. (Förresten tusen tack för att ni ville dela med er av era tankar och förslag. Också tack för era fina komplimanger, blir så himla glad av dem!) Att byta till mitt egna namn av någon form har jag nog så gott som bestämt mig för. Men i vilken form? Sandra Elisabeth, Sandra Beth, Sandra Elisa Beth?
 
Jag grubblar vidare.