QUEENS AKVARELL
 
Testade akvarell på gamla "Queens" och den/hon passade väldigt bra i färg tycker jag. Det slutliga resultatet fick otroligt fin respons på Instagram men jag fattar verkligen inte varför. Visst är det kul helt underbart med färg, men min talang inom färg är inte alls utvecklad. Och så jäkla bra blev det inte tycker jag. Eller är jag bara så där överdrivet självkritisk igen? Eller är det ni, åskådare, som saknat färger?
 
Om sistnämnda, kan jag förstå. Jag saknar ibland just färg i mina konstverk. Men jag har aldrig riktigt fokuserat på att utvecklas i måleri. Blyerts har ju alltid varit min grej. Nu känner jag att jag vill prova på mer färg. Först blyerts, sen måla akvarell på det. Men det är jättesvårt med färger. Alltså. Det är svårt att veta hur man blandar för att få fram en viss nyans, vilken färgton ska akvarellen gå i, vilka färger förenar sig bra tillsammans, vilka penslar som är bra (har bara hobbypenslar i 3 olika storlekar från Panduro att tillgå i min storartade pensellåda här hemma, som dessutom lossar hår efter varje penseldrag), etc. Jag är ju helt ny inom akvarell! Men jag tycker att det är otroligt roligt och vill lära mig mer :)
SARDINIEN
 
Det verkar som att det blir Sardinien istället för Sicilien i början på maj. Jag och min syster har hittat ett ljuvligt hotell i Villasimius i södra Sardinien som vi föll pladask för. Nu är det bara att försöka hitta flygbiljetter och hoppas att vi inte ändrar oss igen gällande destinationen. Haha.

Bilderna ovan är från Villasimius och hotellet. Ljuvligt räcker inte som beskrivning..
 
Någon som varit i Sardinien/Villasimius?
WORK IN PROGRESS!
 
Har börjat skugga på nya dollan. Hon får en väldigt lustig frisyr. Men har kommit på att jag älskar att rita hår! Och gärna konstiga frisyrer. Hur som helst.. det är mycket kvar på den! Men känner på mig att det kommer att bli ett roligt och lite annorlunda "jobb" :)