MINNS NI?
 
Sexy Graffiti från 2010.
 
Minns ni den här gamla dängan då?
 
Jag vet inte vad jag tycker om den nu. Den känns lite barnslig, lite naiv, enkel.. Men jag tror nog ändå att jag gillar den på nått sätt. Här kan ni se hela teckningen.

Jag håller på att bli tokig av allt konstgrubblande just nu känner jag. Jag har nog nått kulmen snart. Jag försöker så desperat att hitta en stil, hitta ett motiv, hitta min nish. Att hitta den röda tråden i min konst. Men allt detta sker bara i huvud mitt, istället för att jag gör något.
 
Konstmaterialet har legat och dammat länge nu och jag liksom.. vågar.. inte ta fram det. Rädd för att känna mig som en miserabel konstnär då. Rädd för att jag inte blir nöjd med det jag åstadkommer. Tror nog att jag fastnat i en ond cirkel. Vet fan inte hur jag ska ta mig ur.
yasmina

Det mest intressanta är att jag blivit inspirerad av DIG att hitta min nish för jag tyckte din va så grym. Så himla sjukt att läsa att du tycker att du inte hittat din! Tycker verkligen att du har en personlig stil och tycker den är helt fantastisk. Till skillnad från typ alla konst instagrams där de bara visar teknik genom att rita ögon osv. Så bara kör på!

Linnéa

Det bästa är att bara göra och inte tänka så mycket, se vad som händer! Blir det konstigt och fel så är det bara att börja om och då har du också lärt dig något på vägen. :)

Emelie O

Tror att det ända rätta är att sluta tänka på det. Måla hejvilt precis vad du vill och mycket - utan att tänka. Sen efter några månader... kolla tillbaka. Genom att kolla, fundera och njuta av det du målat kanske du upptäcker vad som är din nisch. Men tror att du måste SLUTA fundera och älta. Måla precis vad du vill/känner och njut ett tag. Annars är ju risken för att du målar det som du tror folk skulle gilla att du hade för nisch.

Hoppas att du förstår min kommentar och lycka till! :)

Louise

Jag brukar också ha en 'konst torka' ibland. Och känna shit hur ska jag kunna försörja mig på det här när jag inte kan måla tavlor dag in och dag ut?

Det löser sig i slutändan. Man kanske kan hitta ett jobb som är kreativt som tex grafisk designer och på sidan om försöka försörja sig på sina tavlor om man vill?

Man ska absolut inte tvinga fram konsten. Konsten kommer efter känslor. Men jag tror just när man känner sig pressad och vill att allt ska se perfekt ut. Så sätter det stopp.

Försök njuta av tiden nu och se det som en möjlighet att göra/ eller testa på något annat du tycker om.

För jag tror att trycket kommer snart släppa. Du har en stor talang och en dag kommer du hitta den röda tråden.

Så ta det lugnt. Allt ordnas sig till slut.

Kram!

Maria

känner lite samma, när man inte varit kreativ på länge kokar man liksom över till slut. Man vet inte vart man ska ta vägen, men inte heller hur man ska börja. Jag vet inte ifall det är så för dig, men ibland kan jag bara känna att varför har jag inte skapat ngt på så länge även ifall jag älskar det?
konstig känsla.

Zima

Jag har själv sysslat med konst hela mitt liv och aldrig känt mig säker på vad som är "min stil". Men jag försöker numera tänka att allt jag gör är min stil, sättet jag håller pennan/penseln är min stil och hur mycket jag än förändras och förbättras, så kommer det alltid att vara min stil. Jag önskar egentligen att jag hade någonting som var extra unikt, någonting som jag kan känna mig stolt över att kalla min nisch. Men försöker att vifta bort den tanken för att inte stressa mig själv till att hitta det där unika, just för att jag inser att det kan ta hela livet. Jag vet inte om detta "hjälper" på något sätt, men du ska veta att du inte är ensam :) Man ska experimentera mycket och ha kul! Målet är sällan det viktigaste, snarare resan dit. Kram och lycka till! <3

Anonym

Men gud.. inser du inte själv vilken cool jävla nich du har? Du behöver inte känna dig miserabel på något sätt - din konst är sjukt cool, och man ser att du har din egen stil i den!
jag tycker inte du behöver hitta någon röd tråd - jag tycker redan att du har den!
och varför bestämma sig för en stil? Du lever bara en gång, och din stil kan bli att prova en hel massa olika stilar tills du hittar en/flera som passar dig!
Tvivla inte på dig själv för du är sjukt talangfull, och du har så många som ser upp till dig och din konst! fortsätt kämpa och utveckla dig själv!

Alexandra

Bli inte alldeles för tokig av allt grubblande. Du har ju redan din egen stil och din egen nish. Sitt ner och skissa i ett litet block som du bara skissar massa strunt i, utan att försöka göra något avancerat och din nästa stora fantastiska teckning. Eller ba sätt igång och tänk "nu ska jag rita tio frukter, då gör jag det", så kommer du igång med ritandet och har redan motiven bestämda. Det måste inte vara fantastiskt varje gång man ritar eller det nästa storslagna verket man gör.

Charlotte Thif

God eftermiddag,

meget flotte ting du igen har lavet:-)

Må jeg anbefale dig at kigge forbi denne unge kunstner kvinde:
http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/06/en-uglet-familie.html

Nyd dagen og tænk kreativt :-)
Charlotte

Maria

Vaddå hitta din nisch? Du har ju en. Dina ladies. Eller menar du att du ska hitta en ny?

JAG blir tokig på mig själv för jag också är en känslomänniska och konstnärssjäl in i fingertopparna. Always secondguessing my self. Tror att det jag gör inte duger. Tycker att jag suger för att jag inte kan sitta stilla mitt huvud tillräckligt längre för att hitta min nisch. Alla andra verkar ju ha hittat det. Jag kan inte bara gör en och samma grej hela tiden. Då blir jag kokko. Men å andra sidan hinner jag inte ens med det jag vill göra. Vilket är att bara gå loss i min ateljé (Ja, jag har äntligen skaffat en, men bara varit där 2 ggr på 1 år för att måla =(
Jag lever för att skapa, men hinner inte skapa. Var fasiken hamnar man i för vakum då. Där jag är nu. Suck. Det är inte alltid så roligt att vara konstnärligt lagd. Eller vad tycker du?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress