MÄNNISKOR OCH DERAS BETEENDEN
Work in progress.
 
Då och då kör jag fast i konstskapandet. Det vet ni ju nu. Jag är ju en sån där dryg känslomänniska ända ut i fingertopparna förstår ni. Jag känner efter för mycket. Tänker för mycket. Analyserar för mycket. Är någon annanstanns än där jag borde.
 
Men så kommer ni. Jag börjar fundera på om jag vunnit storvinsten på lotto för ni som läser är alltid så snälla. Aldrig ett ont ord om mig och ni peppar alltid och försöker alltid att få mig att må bättre. Ni skriver långa fina peppkommentarer till MIG. Det är ju helt sjukt egentligen om man tänker efter. Läs tänker efter. Haha there we go.
 
Visst har jag fått elaka och dumma kommentarer genom åren som bloggare, fast de går nog att räkna på två händer och det är jag så himla tacksam för ska ni veta. För det jag skulle komma fram till förstår ni, är att då jag är en sån där dryg känslomänniska blir jag därför väldigt påverkad av andra människor och framför allt deras beteenden. Detta resulterar i att om jag möter en människa med väldigt negativ energi, blir jag genast själv väldigt påverkad av denna energi att jag själv känner mig på väldigt dåligt humör. Eller som ni, som sprider så mycket hopp, positiv energi, ger konstruktiv kritik, tips, råd och peppning då blir jag på gott humör och får massor av energi ↓
 
Så tack för era superfina kommentarer till det här inlägget! Lyssnade på era råd och lyckades släppa på trycket lite! Satte mig ner för några dagar sedan för att fortsätta på den här damen och försökte verkligen att inte tänka för mycket utan bara körde på känlsor och impulser.. Vet inte om resultatet är det bästa men huvudsaken borde ändå vara att jag hade riktigt kul på vägen då när prestationsångesten äntligen lagt sig för att vila en stund :) art in peace.
helenawj.blogg.se

Men det är väl just det som är charmigt med konstnärer, alltså att det finns så mycket känslor, ända ut i fingertopparna. Tror det är just det som skapar kreativiteten och tålamodet, men vad vet jag :)

Linnea

Alltså den här teckningen är så fantastisk, ska definitivt ha den på min vägg när den är fulländad!

alva

Fina Sandra, den senaste tiden har jag tappat hoppet om människor totalt, eller det mörker mina sk vänner satt mig i har andra hjälpt mig upp ur. Det finns alltid vägar ur de negativa tankarna, det kanske inte hjälper att räkna till tio eller gå och dricka mjölk på natten för att få bort klumpen i magen. Men det går, och de kreativa kan lida eller bli ännu bättre. Likaså som dig är jag periodare, men när jag väl gör klart något blir det in i höevette bra. Jag trodde att akvarell var min grej, men nu har jag öppnat upp ögonen för blyerts, och lerskapande. För att variera mycket gör jag inte något av det för länge. Du kommer att hitta dit, om du lovar och tror på dig själv. Jag tror på dig och mig, och väljer bort det negativa!

Anne

Åh vilken underbar bild, denna vill jag köpa! :)

Alexandra

Vad skönt att höra att du har börjat rita lite igen! Sjukt snygg teckning, tänk vad fantastisk den kommer vara när den är klar!

Louise

Måste bara skriva och säga wow! Sjukt snygg teckning du har gjort! Fick nästan gåshud över hur snygg den faktiskt är.

Sen ville jag bara tillägga att jag känner igen mig mycket av det du skrev. Angående att tänka för mkt osv. Min pojkvän får alltid lugna ner mig när jag är på högvarv och kan inte sakta ner. Du vet så man verkligen tänker så mycket att man övergår från bra till dålig?

Han förslog idag att jag ska testa på meditation. Haha! Så jag fann mitt sinnesro. Det vore nog ingen dum ide. ^^

Sen det här med att när en människa med dålig energi så har man själv lätt att ta efter. Jag försöker verkligen arbeta med mig själv att tänka mer positivt och få andra göra det också.

I slutändan så får man helt enkelt umgås med dom människor som får dig att må på topp och gör dig lycklig.

// Louise

Lovisa

HELT fantastisk. Kragen, håret, nyckelhålet. Måste vara en av de bästa du har gjort. Det första jag tänkte på var att hon hade en hemlighet som hon vägrar att berätta, hennes sinne är låst, och hon får lida för det, men håller ändå hemligheten. Annars gillade jag verkligen den du gjorde med blandat medium, där du använde tidningsurklipp med blommor... Tyckte den var väldigt kreativ och vacker.

Churi Chan

The drawing is so beautiful!<3

Maggie

Du är såååå himla duktig!!! :)

Trisha

Känns lite som om alla som är födda i Juli inte mår så bra/en Artist som också är född i Juli månad

johanna

wow. wowowowowowow. hittar inga ord, ÄLSKAR henne

Annster

Så snyggt :)

cyber- animator and artist

Jag brukar köra fast i tecknandet med, men det är ganska bra att man kan få så mycket pepp ifrån folk som skriver. :D

Jag tycker det är riktigt snyggt det du har tecknat. <3

Emma

Fina Sandra!

Jag känner igen mig så mycket i dig. Psykiskt instabil, överanalyserande, känslig mm.

Jag vet inte om du har hört talas om det, HSP? En Högkänslig person helt enkelt! Jag har efter några tester på nätet kommit fram till att jag är en Högkänslig person. Mina nerver är väldigt svaga, får ofta panikångestattacker när det blir för mycket runt mig (ofta i klädbutiker!!!) och överanalyserar ALLT! Mina tankar kan vara förjävliga! Det är aldrig tyst i huvudet och det stressar upp mig väldigt mycket. Plötsligt sitter jag där och bara stirrar in i en vägg och vill ingenting. Jag grät nästan varje dag förut för det blev för mycket.

Tycker du ska göra ett HSP test om du inte gjort det förut. Det finns tips på hur man kan hantera olika situationer om det skulle vara så att du är en HSP. Om du nu är det, välkommen in i klubben! ;)

Kram!

Marika

Hej, igen!
Den här tavlan är heeeelt outstanding. Var bara tvungen att skriva det, hade så gärna velat ha den hängande hemma hos mig.

// Marika

Amanda

Hej! Kan du inte spinna vidare på den här stilen? Det svarta nät-aktiga som blir till en svart sörja? Jag tror det skulle bli sjukt coola bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress