SÅ VAD VILL NI HA UTAV MIG?
 
Gammal header.
 
Ett tag funderade jag på att lägga ner bloggen, men sen ville jag minnas hur kul det faktiskt kan vara att blogga. Att få inspirera människor och underhålla dem på olika sätt. Jag var bättre på det förr. Nu står bloggen och ekar tomt i månader mellan varje uppdatering. Det känns inte roligt längre, ellerhur? Det börjar bli för slätstruket. För förutsägbart. Det måste hända nåt. Jag vill ha värdefullt innehåll, något som slukar en. Jag vill att min blogg ska bli roligare för er att besöka. För ja, jag bloggar ju faktiskt för ER skull. Och min egen såklart. Jag tycker det är roligt att veta att ni tycker om att läsa min blogg. Men nåt måste hända. Jag känner att jag är på gång i sinnet men jag måste få en spark i röven av någon så att jag sätter fart nån gång så att det händer nåt.
 
Så vad vill ni ha utav mig? Om vi säger att den röda tråden i bloggen är min konst och konst i allmänhet. Vad vill ni ha då? Berätta hur den perfekta Kan Dee bloggen skulle kunna se ut för er. Vad skulle ni tycka var roligt att få se och läsa om på Kan Dees blogg utifrån den person hon är?
 
Hur ska vi renovera bloggen?
MÄNNISKOR OCH DERAS BETEENDEN
Work in progress.
 
Då och då kör jag fast i konstskapandet. Det vet ni ju nu. Jag är ju en sån där dryg känslomänniska ända ut i fingertopparna förstår ni. Jag känner efter för mycket. Tänker för mycket. Analyserar för mycket. Är någon annanstanns än där jag borde.
 
Men så kommer ni. Jag börjar fundera på om jag vunnit storvinsten på lotto för ni som läser är alltid så snälla. Aldrig ett ont ord om mig och ni peppar alltid och försöker alltid att få mig att må bättre. Ni skriver långa fina peppkommentarer till MIG. Det är ju helt sjukt egentligen om man tänker efter. Läs tänker efter. Haha there we go.
 
Visst har jag fått elaka och dumma kommentarer genom åren som bloggare, fast de går nog att räkna på två händer och det är jag så himla tacksam för ska ni veta. För det jag skulle komma fram till förstår ni, är att då jag är en sån där dryg känslomänniska blir jag därför väldigt påverkad av andra människor och framför allt deras beteenden. Detta resulterar i att om jag möter en människa med väldigt negativ energi, blir jag genast själv väldigt påverkad av denna energi att jag själv känner mig på väldigt dåligt humör. Eller som ni, som sprider så mycket hopp, positiv energi, ger konstruktiv kritik, tips, råd och peppning då blir jag på gott humör och får massor av energi ↓
 
Så tack för era superfina kommentarer till det här inlägget! Lyssnade på era råd och lyckades släppa på trycket lite! Satte mig ner för några dagar sedan för att fortsätta på den här damen och försökte verkligen att inte tänka för mycket utan bara körde på känlsor och impulser.. Vet inte om resultatet är det bästa men huvudsaken borde ändå vara att jag hade riktigt kul på vägen då när prestationsångesten äntligen lagt sig för att vila en stund :) art in peace.
DEL II - CAPO VATICANO, TROPEA & SICILIEN
Italien - Capo Vaticano, Tropea, Sicilien & Taormina.
 
Här kommer andra och sista delen med bilder från Italien. Får bara ont i magen när jag tittar på dom, vill bara tillbaka.