WORK IN PROGRESS
 
Jag har pillat lite med bloggen idag. Ändrat header, profilbild och texten om mig själv. Blev väldigt kortfattat men det får duga. Tycker nog att min blogg är ganska färglös, men samtidigt lämnar dess enkelthel mer plats och fokus åt mina kreationer som jag gärna vill dela med mig av här.
 
Här kommer lite work in progress bilder på min senaste illustration. Hittils är den en av mina favoriter, vet inte riktigt varför.. Men det kanske jag kommer på sen när den blir klar. Vem vet. Marco är inte med denna gång men han kanske rycker in i slutet om vi kommer på något som han skulle kunna lägga till. Det är så roligt att blanda våra stilar och han har faktiskt lärt mig en hel del nya tekniker och är en stor anledning till att jag utvecklas snabbare och blir bättre som konstnär. Det är jag glad och tacksam för.

Hoppas ni tycker om den än sålänge! :)
Stella

Du skrev att du inte visste varför den var din favorit. Just när jag läste det så tänkte jag ungefär såhär: "Kvinnan är naken, hennes (alltså du, Sandra)företag har nyss kort i konkurs, och hon har på senaste tiden skrivit att hon börjat hitta sig själv först nu efter att kandee gick i konkurs, hon typ 'ser' verkligheten, den nakna verkligheten, därav gillar hon bilden så mycket. En naken kvinna, en naken verklighet."
Vet inte riktigt om du kommer förstå hur jag menar, var lite svårt att skriva ner det och forma det med ord när det bara flög förbi som en tanke i mitt huvud. Well, det var bara det jag ville säga, ha de så bra :)

frida

Holy moly. Den här sticker verkligen ut. Herregud vad snygg den är.

Daniella Åberg

vad använder du för papper?

CJ

Fantastisk! Jag älskar den.

Dixi Wonderland

Du har sån talang! Btw så hade Kenza på sig ett av dina linnen under tränings av Let´s Dance som visades igår på tv :)

GEOLINA

DEN DÄR vill jag ha! Så fin :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress