GÅR DET FORTFARANDE ATT KÖPA DIN KONST?
Senaste illustrationen i samarbete med min älskade pojkvän @marconobre. Ni kan säkert gissa vem som gjort vad på den? :) Ännu har den inte fått sig något namn än, men det kanske ni kan hjälpa oss med?
 
Kan Dee Shop är över. Men Kan Dee kommer alltid att finnas kvar likväl som min konst som jag nu valt att satsa på, från hjärtat. Jag vill inte längre blanda in min konst i kläder eller i den branch jag inte längre känner att jag vill vara en del av. Jag vill att de som tycker om mina illustrationer ska kunna få betrakta den precis så som den är. Genom en bild, som aldrig dör ut, bleknar eller blir sliten med tiden.
 
Jag älskar att teckna, måla och vara kreativ och har varit uppvuxen med denna passion sedan barnsben. Jag känner äntligen att jag kan lägga hela mitt hjärta på att skapa min konst i lugn och ro och i min egen takt. Jag har verkligen saknat att få skapa direkt från hjärtat. Under Kan Dee Shop tiden har det alltid varit för många tankar på vad andra ska tycka och tänka om det jag tecknar och målar och om det kommer att sälja eller inte. Alltid dessa tankar om att dra in pengar. Så vill jag inte ha det längre. Aldrig mer.
 
Jag vill skapa min konst, främst för mig själv men älskar möjligheten att få dela med mig av den till andra. Låta andra inspireras och beröras utav den. Kanske via min konst kunna sprida budskap som jag tycker är viktiga, kanske väcka känslor hos betraktaren. Har jag tur så kanske jag lyckas med dessa punkter men det är inte min första strävan. Min första strävan är som sagt att skapa för mig själv, inifrån och ut och om männsikor sedan gillar det jag tagit fram är det bara en bonus för mig. En fantastiskt fin bonus naturligtvis. Eftersom det betyder så himla mycket för mig att få uttrycka mig på ett konstnärligt och kreativt sätt, oavsett vad min konst nu skulle kunna föreställa eller inte, känns det helt underbart om människor som ser den på något sätt kan inspireras eller bli berörda. Konst är för mig känslor som väcks och jag vill samtidigt kanske med hjälp av min egna konst kunna uppmuntra andra kreativa själar där ute att verkligen fortsätta vara kreativa och skapa från hjärtat.
 
Jag tycker att det känns så underbart fint att det finns så många människor där ute som faktiskt kan tänka sig at betala för det jag skapar. Det är ju faktiskt helt underbart! Ni kan inte ana hur DET berör mig. Kan jag erbjuda dessa fina människor min konst, i byte mot lite matpengar och husrum så är det ju en gåva skänkt från ovan! Här pratar vi om tacksamhet på högsta nivå ♥
 
Jag kommer inom kort att erbjuda de som vill och tycker om min konst, att köpa signerade och numrerade prints i limiterad upplaga, här på bloggen. Original kan också vara möjligt men jag håller min konst så kär att det känns svårt att sälja originalen, iallafall i dagsläget. Mer info kommer självklart att komma när det börjar närma sig. Har ni frågor är det bara att fråga så ska jag försöka svara på dem så gott jag kan :)
 
Massa kärlek till ER ♥
emma

beställde en tröja onsdagkväll veckan innan ni gick i konkurs, fick ett mejl på torsdagen att paketet var skickat men antar att de inte blir någon tröja för mig?

Svar: Hejsan! Jag förstår att du undrar. Tyvärr kan jag inte svara på det just nu eftersom vi inte vet hur det blir än. Förhoppningsvis så löser det sig på ett eller annat sätt. Jag är hemskt ledsen att vår konkurs även påverkat och drabbat dig personligen. Kram.
Art by Kan Dee

Anonym

Hej! Jag har beställt kläder från dig och redan betalat, kommer jag få min beställning/pengarna till baka? Skulle vara tacksam för svar, har sett att det är flera som frågat/undrat samma sak :)
Kram

Svar: Hejsan! Jag förstår att du undrar. Tyvärr kan jag inte svara på det just nu eftersom vi inte vet hur det blir än. Förhoppningsvis så löser det sig på ett eller annat sätt. Jag är hemskt ledsen att vår konkurs även påverkat och drabbat dig personligen. Kram.
Art by Kan Dee

Klara

Tycker ej att du ska sälja dina original. Tror att vi (iaf jag) som gillar din konst och följer dig uppskattar dina prints nog mycket! Spara originalen för dig, även om du inte tittar på dem varje dag nu vill du kanske ha dem om tio år. Eller ge dem vidare till dina barn eller gudbarn eller vad som helst i framtiden. Din konst är oerhört vacker, stirrade på denna bild i fem minuter, kändes som att hon skulle komma ut ur pappret haha. Konst är något som står högre än pengar, jobb eller triviala ting. Du är fantastisk :) Kram!

Emma

Hej! Du och din pojkvän gör så himla häftiga och snygga tavlor tillsammans!! Jag skulle absolut vara intresserad av att köpa en av er! :)
Kram!

Maria

Så fantastisk bild!

xxcyberalienxx

Sådan snygg teckning. Du bestämmer själv om hur du vill och känner att sälja din konst! :)

Nikoninan

Blev så ledsen för er skull när jag läste ditt förra inlägg. Men hälsan går först och jag hoppas ni kan gå vidare snart och komma ut starkare och se möjligheterna. Har alltid älskat din konst , har massa linnen från din första tid och dom är ganska slitna nu för dom är väldigt välanvända :) kommer ihåg när jag köpte din Alien som höll en fågel , det var perfektion! Det har varit fantastiskt roligt att följa dig och jag hoppas vi får se mer av dig och din konst i framtiden :) jag lovade mig själv att när jag tog min sjuksköterkeexamen som present till mig själv , å examen tog jag iår , då skulle jag köpa din tavla med dom tre vackra fåglarna på som jag suktat efter en låång tid :) så jag undrar om det finns möjlighet att köpa en sån tavla ? Stort tack för allt och jag hoppas du inser vilken fantastisk och inspirerande konst du skapar :)!

Nikoninan

Oj råkade försvinna text på mitt inlägg :) jo jag undrar om three little birds kommer att finnas i försäljningen som kommer :) kram ! :)

Jeanette Dahlström

Hej! Tråkigt att höra att du har lagt ner den underbara shopen men förstår dig och önskar dig lycka till i framtiden :)

Om man skulle vilja köpa din teckning "Capture what's beautiful to you" skulle man kunna göra det nu? Älskar verkligen den och som fotograf skulle jag vilja ha den på väggen vid datorn och min kamera ^^

/Jeanette

daniella

hej! jag ville bara titta in och säga att jag alltid tyckte om dina tecknade prints och målningar (din konst) mer än de texter mm som kom på slutet och att jag tyckte det var synd att det blev mest sånt då.
Jag tycker också att du gör helt rätt i att satsa mer på din konst istället eftersom det är det du älskar att göra :). Livet är alldeles för kort för att göra något man mår dåligt av. ta hand om dig! :)

ExklusivaMoi

Åååh jag har alltid dragit av dina sorsgna kvinnor... dem förmedlar mitt inre kaos så perfekt, jag dras och beundrar dem! Så sköra, så mörka, så djupa men ändå så kraftfulla levande och personliga!!

En sådan kvinna som håller något ljussken i det mörka, olyckskorpar som svävar omkring som släpper sina fjädrar(älskar dina tecknade fjädrar <33) på den kalla marken och ev finns en fenomen som representerar den inre kaorset som har ett fast grepp om denna kvinna... om du någon gör en sådan teckning som har den känsla så skulle jag direkt slå till, då skulle jag ha ett fysiskt-form på något som jag bara jag kan känna å se. Ljus behöver inte alltid vara gott och mörker behöver inte heller vara ont, en erfarenhet och lärdom jag bär med mig *ler*

Take care out there, kramar <3

Ps. Misstolka inte och känner ikke press,ifall du skulle känna det alltså, detta är verkligen ingen beställning!! Ds

M

Hej! Jag undrar om det finns några kläder kvar att köpa alls? Hade så gärna velat ha! Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress