WORK IN PROGRESS
 
Jag har pillat lite med bloggen idag. Ändrat header, profilbild och texten om mig själv. Blev väldigt kortfattat men det får duga. Tycker nog att min blogg är ganska färglös, men samtidigt lämnar dess enkelthel mer plats och fokus åt mina kreationer som jag gärna vill dela med mig av här.
 
Här kommer lite work in progress bilder på min senaste illustration. Hittils är den en av mina favoriter, vet inte riktigt varför.. Men det kanske jag kommer på sen när den blir klar. Vem vet. Marco är inte med denna gång men han kanske rycker in i slutet om vi kommer på något som han skulle kunna lägga till. Det är så roligt att blanda våra stilar och han har faktiskt lärt mig en hel del nya tekniker och är en stor anledning till att jag utvecklas snabbare och blir bättre som konstnär. Det är jag glad och tacksam för.

Hoppas ni tycker om den än sålänge! :)
THE MASQUERADE
 
Inscannad version av The masquerade som jag och Marco (@marconobre) har gjort tillsammans. Undrar om det finns någon scanner som inte "äter" upp alla skuggningar? Nåja, det här får duga tror jag. I morgon ska jag skicka efter prints på den, storleken på printsen tror jag får bli A3. Vad tror ni om det?
 
Det är en del som undrar vilket material jag använder mig utav, så som papper och pennor etc. Tänkte göra ett inlägg i veckan där jag tar upp det. Håll utkik! Kram på er! ♥
GÅR DET FORTFARANDE ATT KÖPA DIN KONST?
Senaste illustrationen i samarbete med min älskade pojkvän @marconobre. Ni kan säkert gissa vem som gjort vad på den? :) Ännu har den inte fått sig något namn än, men det kanske ni kan hjälpa oss med?
 
Kan Dee Shop är över. Men Kan Dee kommer alltid att finnas kvar likväl som min konst som jag nu valt att satsa på, från hjärtat. Jag vill inte längre blanda in min konst i kläder eller i den branch jag inte längre känner att jag vill vara en del av. Jag vill att de som tycker om mina illustrationer ska kunna få betrakta den precis så som den är. Genom en bild, som aldrig dör ut, bleknar eller blir sliten med tiden.
 
Jag älskar att teckna, måla och vara kreativ och har varit uppvuxen med denna passion sedan barnsben. Jag känner äntligen att jag kan lägga hela mitt hjärta på att skapa min konst i lugn och ro och i min egen takt. Jag har verkligen saknat att få skapa direkt från hjärtat. Under Kan Dee Shop tiden har det alltid varit för många tankar på vad andra ska tycka och tänka om det jag tecknar och målar och om det kommer att sälja eller inte. Alltid dessa tankar om att dra in pengar. Så vill jag inte ha det längre. Aldrig mer.
 
Jag vill skapa min konst, främst för mig själv men älskar möjligheten att få dela med mig av den till andra. Låta andra inspireras och beröras utav den. Kanske via min konst kunna sprida budskap som jag tycker är viktiga, kanske väcka känslor hos betraktaren. Har jag tur så kanske jag lyckas med dessa punkter men det är inte min första strävan. Min första strävan är som sagt att skapa för mig själv, inifrån och ut och om männsikor sedan gillar det jag tagit fram är det bara en bonus för mig. En fantastiskt fin bonus naturligtvis. Eftersom det betyder så himla mycket för mig att få uttrycka mig på ett konstnärligt och kreativt sätt, oavsett vad min konst nu skulle kunna föreställa eller inte, känns det helt underbart om människor som ser den på något sätt kan inspireras eller bli berörda. Konst är för mig känslor som väcks och jag vill samtidigt kanske med hjälp av min egna konst kunna uppmuntra andra kreativa själar där ute att verkligen fortsätta vara kreativa och skapa från hjärtat.
 
Jag tycker att det känns så underbart fint att det finns så många människor där ute som faktiskt kan tänka sig at betala för det jag skapar. Det är ju faktiskt helt underbart! Ni kan inte ana hur DET berör mig. Kan jag erbjuda dessa fina människor min konst, i byte mot lite matpengar och husrum så är det ju en gåva skänkt från ovan! Här pratar vi om tacksamhet på högsta nivå ♥
 
Jag kommer inom kort att erbjuda de som vill och tycker om min konst, att köpa signerade och numrerade prints i limiterad upplaga, här på bloggen. Original kan också vara möjligt men jag håller min konst så kär att det känns svårt att sälja originalen, iallafall i dagsläget. Mer info kommer självklart att komma när det börjar närma sig. Har ni frågor är det bara att fråga så ska jag försöka svara på dem så gott jag kan :)
 
Massa kärlek till ER ♥