BILLIGA TUNIKOR FRÅN INDISKA
 1. 399 SEK 199 SEK 2. 399 SEK 199 SEK 3. 349 SEK 179 SEK 4. 299 SEK 149 SEK 5. 299 SEK 149 SEK
 
Indiska är utan tvekan min favoritbutik i Sverige. Förutom på loppisar och second hand köper jag gärna inredning och smycken där i från. Kläderna har det inte blivit mycket av däremot, kanske pga det är lite dyrt och jag lägger hellre pengar på inredning än kläder då det ligger mig varmare om hjärtat så att säga. Men så fick jag Indiskas nyhetsbrev idag där de går ut med rean med upp till 50% rabatt på både inredning och kläder så jag var tvungen att ta mig en titt förstår ni.
 
Av kläderna som fanns på rean har jag ovan listat mina 5 favoriter. Den klassiska tunikan. Fast egentligen kan jag tycka att dessa passar sig som allra bäst på sommaren. Släng på dig din tunika och ett par tofflor eller sandaler (Eller high heels.. fast själv kan jag inte gå i såna) och du är ready to go. Perfekt för nästan alla tillfällen, fest, strand, city eller en dag hemma. Nu i vinter får man nog ha strumpbyxor under. Annars fryser man röven av sig.
 
Och jag som älskar mönster på ting som gärna är lite Marocko/Indien influerat föll ju pladask för dom här. Nu när de är på rea kanske man skulle ta och slå till. Jag som typ aaaaaldrig köper kläder kanske för en gång skulle borde unna mig själv i något sånt här fint att ha på mig till sommaren. Alltså jag tänker på på Portugal..
 
Och på tal om Portugal.. Jag och min pojkvän verkar inte riktigt kunna slita oss från tankarna att faktiskt flytta dit. Ni vet ju hur vi under flera år fram och tillbaka har sagt att vi ska flytta dit. Vi bestämmer oss, för att sedan några månader efter ändra oss, för att sedan ändra oss igen och bestämmer för att flytta. För att sedan komma på att det blir nog bärst att stanna i Sverige. Men tankarna på att lämna Sverige finns alltid där någonstans gömt inom oss vare sig vi vill det eller inte. Jag tror vi är lite för fega kanske.. Rädda att göra misstag i livet. Så fel egentligen, om det nu är så det är. Flytta till Portugal eller stanna i Sverige? Det återstår att se.
 
Andrea

Vad är det som håller tillbaka, exakt? Erfarenhet har ni ju, då ni bott där förut. Och Sverige finns ju kvar ifall ni ångrar er :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress