SKISS
 
En liten skiss på en ny målning..
 
"Can't you see I'm wrapped in cellophane. Watch the blood pump through my veins. Electricity floods my brain. Can't hide the pain, can't hide the pain. When you're wrapped in cellophane."
 
WORKSPACE
 
Hej hopp! Hoppas er Jul varit fantastisk och att ni fått lite extra kärlek! 
 
Här en annan del av mitt vardagsrum. The workspace. Här tecknar vi, jobbar och betalar räkningar. Vasen på hyllan fyndade jag för 35kr på loppis. Jag gillade den vid första ögonkastet och lade snabbt beslag på den och åkte vidare direkt till blomsterhandeln och köpte en blomma till den. För 60 jävla spänn. För en blomfan! Allt kostar visst idag.. Bästa är ju sommarn när man kan plocka sina egna blommor. Det är väl ändå somrigt? (Tror vi har någon här som saknar sommarn?) Men men, väldigt fint att titta på blev det och det kan det väl få vara värt :)
 
På väggarna kan vi se två av mina målningar och en akvarell av min pojkvän men nu måste jag verkligen ta en macka eller fyra för nu är jag hungrig.
 
Kram och massa kärlek till er!
 
VILKA KONSTTRYCK KOMMER MAN ATT KUNNA KÖPA?
Som ni vet lanserar jag snart min nya webshop som kommer att gå under mitt nya namn Sandra Beth. Jag har ju aldrig gillat namnet Kan Dee och har i många många år känt att jag vill ha ett namn som är baserat på mitt riktiga namn Sandra Elisabeth Forsman. Så Sandra Beth fick det bli då jag tyckte det lät ganska så bra. Tack till alla ni som kom med förslag :)
 
Jag kommer att öppna min webshop i början på mars 2015 och där kommer man att kunna köpa tavlor, konsttryck och originalverk. Jag är så peppad inför lanseringen, det känns helhjärtat och bara helt rätt! Kan knappt vänta tills jag för öppna portarna må ni tro :)
 
Här är några av de konsttryck jag kommer att sälja i min shop, dessa är i storleken A4. Konsttryck av några utav mina akrylmålningar kommer i stora format så som 100x100cm eller 70x100cm. En del A3 tryck kommer också att finnas samt konsttryck i vykortsformat på 10x15cm.
 
Tiden innan öppningen av min webshop kommer att ägnas åt alla förberedelser. Så fort jul och nyår är över kommer jag att ta kontakt med några tryckerier här i stan och be om offerter. Själva webshoppen ska bli helt klar också, betalningslösningar ska fixas, produkter ska läggas in, priser ska bestämmas och sättas. Det är så jäkla mycket runt omkring och det gör mig lite nervös. Jag får ju inte glömma något som kanske är jätteviktigt. Måste boka in ett möte med min revisor och skaffa F-skattesedel. Öppna företagskonto hos banken etc.. En hel del alltså.
 
Kommer du sälja några kläder igen i din nya webshop?
Det är en fråga jag fått ganska mycket, tyvärr blir det inga mer kläder. Känner mig klar med den biten och vill framhäva och rikta uppmärksamheten och fokuset på enbart min konst den här gången. Jag hoppas att ni förstår :)