PORTUGAL OCH VINNARNA!
För mer bilder, följ min privata Instagram @kandeeshop.

Orden känns inte tillräckliga och min förmåga att uttrycka mina känslor i skrift finns inte. Men jag älskar verkligen att vara här. För varje gång jag kommer hit så känner jag mig hel och en enorm känsla av kärlek och välbehag sprider sig i min kropp. Ett inre lugn. Portugal, mitt andra hem. Vi kom hit i onsdags och vi har njutit av varenda sekund här och riktigt sugit i oss av den underbara atmosfären här. Lugnet. Som jag nämnde tidigare. Lugnet.
 
Jag ska flytta hit. En dag. Om några år. För jag kan inte se en framtid bosatt i Sverige. Det har jag aldrig gjort. Det finns många anledningar. Så en dag, en dag är jag här igen. Bosatt i antingen ett gammalt traditionellt Portugisiskt hus eller varför inte bara i en VW Van där man hela tiden kan byta vy efter tycke o känsla. Vem behöver ett hus egentligen? Home is wherever I am liksom :) Så länge det är varmt och skönt och man hänger med underbara människor och djur som man älskar så är ju livet fulländat?
 
Tänker mycket på min vovve Selma som är hemma hos mormor (min mamma) under tiden vi är i Portugal. Jag har aldrig varit borta från henne i mer än en natt tidigare och visst förstod jag att jag skulle sakna ihjäl mig efter min lilla tuttis men att jag skulle sakna henne så mycket att jag blir galen ibland och inte kan sluta tänka på henne vad jag än gör, det trodde jag inte. Tänker ofta på hur mycket hon skulle älska det här. Vilken livskvalité hon skulle ha här. Jag ser henne så tydligt framför mig i ren och skär lycka, så det spritter i kroppen på henne när hon springer bland klipporna och efter vattenbrynet där vågorna bryts. Jag känner henne så väl mitt lilla hjärta, jag vet att hon skulle älska det här. Hon är en riktig äventyrshund som älskar att utforska, klättra och hoppa men som aldrig lämnar matte eller husse utom synhåll och alltid kommer vid inkallning.
 
Nog om det.
 
Jag har ju haft en tävling här på bloggen och jag är säkra på att ni är jättenyfikna vilka två som vunnit ett varsit linne från Kan Dee Shop. Är så ledsen att behöva säga det men ni får hålla ut ett tag till... ;) Jag presenterar två vinnare nästa vecka och fram tills dess kan ni som inte ännu deltagit i tävlingen tävla HÄR. Stort lycka till och hoppas att ni inte allt för arga på mig.
martina

fina bilder!!
skulle vilja åka till Portugal någon gång, var i landet är ni? :)

Mohammedi's | Art, model & designer

nice!!

Delta gärna på min tävling, där 3 vinner en varsin goodiebag!

Fanny Eriksson

Var inte du, din pojkvän och hela Kan Dee Shop påväg att flytta till Portugal för ett tag sedan? Vad hände med de planerna? :)

Jonna - illustratör och tenarkoman

Älskar kjolen.

Och jag är likadan med mina katter, kan bli irriterad på att man inte får sova på morgonen och att dom kommer och väcker en, men när man är borta saknar man ihjäl sig.

Aya

Varför ska vi blir arg på dig?
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Minna

Va fint det är i Portugal :)

Nathalie B

Åh, det låter så underbart där!

Nalliiz

Jätte fina bilder! :)

Mia Arp

Vilka fantastiska bilder, du flyter liksom in i den världen. Jag kan absolut se dig boende i Portugal. Jag känner lite samma med Sverige, ser helt enkelt ingen framtid här för mig. Några år till men inte mer...

Vill även passa på att tipsa om en tävling jag har på bloggen. Att vinna finns en fantastisk handgjord bohemväska ;-)
http://hippiechic.blogg.se/2013/september/win-this-bag.html

Kram / Mia

Maria

Där kunde man lätt bo, visst! Underbara bilder!
Förresten, kolla gärna in min lilla video från en photoshoot med Sara (saragunmarie.blogg.se) där hon blev stylad i några av dina linnen! Hoppas du gillar den! http://youtu.be/6kl2fPcPip4
Kramar!

Nikaia

väldigt vackra bilder!

misanthropy.blo.gg

Åh vilka fantastiskt fina bilder!

Emily

Hej! Älskar din blogg, var köpte du din fina kjol?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress