HEMMA IGEN
 
 
Hemma från Portugal igen. Det har varit en underbar semester trots regn o mulet 9 dagar av 14. Bjuder på lite fler bilder från de soliga dagarna och en ny favoritlåt. Hoppas ni har det toppen mina fina!

Psst.. Följ gärna min privata Instagram @sanelisabeth
Anonym

Guuuuud vad du är vacker!

POOS

Jag skrev kommentaren innan :) du är så himla fin!

marina

jag vet att du inte tycker det själv, men herregud vad du är fin Sandra.

Svar: Men åh tycker du det? Det värmer, tack!
Kan Dee - Artist & Designer

Potter

Hamnade på din blogg av en slump och WOW! Måste verkligen säga att din blogg är något jag saknat på internet. Du ritar så otroligt vackert och är redan sugen på att beställa från din shop. Men jag måste fråga dig: Vad hände med alla fina smyckena? Har letat efter sånna i evigheter och när jag äntligen hittat några så går de inte att köpa längre. Vet du var jag kan få tag i sånna?

Svar: Tusen tack för dina värmande ord! Vad glad jag blir! Smyckena är slutsålda för tillfället men kommer förhoppningsvis in igen inom en snar framtid :) KRAM
Kan Dee - Artist & Designer

Anna

Hej vackra. Du skulle bara veta vad jag saknar dina inlägg. Är inne nästan varje dag och kollar ifall du skrivit. Jag älskar verkligen dina mer spirituella, analyserande och "konspiratioriska" inlägg. Jag är likadan. Det är därför jag saknar det så mycket för det kändes som om jag kunde "snacka" med någon om det... Hade blivit så glad ifall du bara gick loss lite mer på tangentbordet!! Så kan vi diskutera drömmar, stjärnor och planeter och ALLT där emellan :) Ljus & Kärlek

Anonym

Hej

Anonym

Hej det var jag som skrev hej innan! ><
Jag och min familj hade tänkt att åka utomlands och funderade på Grekland, men vet inte riktigt vad vi vill, för vi har aldrig åkt på charterresa förut(tror jag) och det var längesedan sist vi åkte till ett varmt land, senast kanske 4 år sedan och då åkte vi faktiskt till Portugal! Men jag undrar hur bodde ni lägenhet eller hotell, och vad var fördelar och nackdelar och vad ska man tänka på, passa på att göra? Jag vill gärna hitta på grejer som dykning, vattenskidor, vilket låter väldigt turistaktigt, men såklart ta del av kulturen. Hur valde ni ställe? Det är jättesvårt att välja, finns så mycket!
Tack för en fin och intressant blogg! Gillar verkligen din talang, alltså dina ritningar, fantastiska :)

Svar: Hejsan! Vad kul att du/ni är intresserade av Portugal. Portugal är ett otroligt underskattat land tycker jag. Har dessvärre bara varit i Algarve. Naturen är helt magisk. Alla klipporna, all grönska, atmosfären. Hyr bil och åk längst hela Algarve kusten vidare mot Sagres. Ca 1 timmes bilfärd. Otroligt vackert där med bergen och ett perfekt surfingställe. Sagres är det riktiga surfinstället i Portugal så där kan man prova på att surfa. Har man bil kan man verkligen hitta små guldställen! Eftersom min pojkvän kommer i från Portugal har han eget hus tillsammans med familjen där så vi stannar ju alltid där när vi åker dit. Hans hus ligger i Galé. Bläddra gärna igenom i arkivet på min blogg för att läsa och se mer av mina Portugal resor :) Tusen tusen tack för dina fina ord, det värmer verkligen :)
Kan Dee - Artist & Designer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress