CROP TEES - BEGRÄNSAT ANTAL EXEMPLAR
Crop tops från www.kandeeshop.se, 249kr/st.
 
För någon dag sedan släppte vi en utgående modell av crop tops på Kan Dee Shop. Den här toppen har jag designat och skissat upp helt ifrån grunden och fått uppsytt i fabrik. Vi blev kontaktade av fabriken där de berättade att vi hade ett ganska stort lager av dessa kvar och vi bestämde oss för att släppa dem igen men till reducerat pris. De finns i både grått och vitt men än sålänge är bara de gråa släppta och de är snart helt slutsålda.

Därför är det nu absolut sista chansen att klicka hem någon utav dessa populära crop tops! Vi har fyllt på med det allra sista av lagret vilket endast är 32st. Dessa kommer tyvärr inte att tas in igen då modellen som sagt utgår. Så jag får nog säga det igen, absolut SISTA chansen nu! :) Skynda dig klicka hem ditt ex innan någon annan hinner före. Kvällens pris är 249kr och nytt hos Kan Dee Shop är att du fritt kan välja vilket Kan Dee motiv du vill ha som tryck på toppen. Detta gör du genom att lägga någon utav topparna på bild ovan, spelar ingen roll vilken, i varukorgen och gå vidare till kassan. När du kommer till kassan lämnar du oss ett meddelande med vilket Kan Dee motiv du vill ha som tryck istället så fixar vi det! Lätt som en plätt. Detta gäller ALLA våra kläder på Kan Dee Shop.
 
Den vita varianten av crop tops släpps inom kort! För fler bilder, kika Kan Dee Shops Instagramsida → @kandeeshop. Happy shopping!
Linnea

När du säger alla kan dee motiv, kan man även välja de äldre motiven som till exempel Lovebird då? :)

Svar: Självklart går det att ordna! :)
Kan Dee - Artist & Designer

nadja

välldigt snygga! :D
Jag har en fråga, du har ju en hund fast du är allergisk. Hjälper dina allergitabletter dig och du kan hålla på som vanligt i vardagen? Jag är allergisk mot katter och var tvungen att sälja dom för 3 år sedan. Men skaffade för någon dag sen en ny katt och jag mår så fruktansvärt dåligt. Har allergitabletter men de verkar inte hjälpa. Ska jag fortsätta med dom och se om det blir bättre? Tacksam för svar! :)

Svar: Jag äter inga allergitabletter alls och har aldrig gjort det. Jag har aldrig blivit allergisk mot Selma (Min hund). Hon är ju också en allergivänlig hund (Lagotto Romagnolo). Men sånt där är ju väldigt individuellt. Vissa tål inte alls djur som sägs vara allergivänliga. Jag tycker att du ska prova en behandling som kallas Bicom Bioresonansterapi. Det har hjälpt massor av människor att bli av med sina allergier, allt från pollen till pälsdjursallergi. Läs mer här och hitta din närmsta klinik: http://allergikliniken.se/
Kan Dee - Artist & Designer

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress