MIN DRÖM ÄR INTE LÄNGRE ATT BLI MILJONÄR
Om någon för några år sedan frågade mig vad min allra högsta dröm är så skulle jag utan tvekan svara, miljonär och ekonomiskt oberoende. Men idag strävar jag inte efter pengar längre. Jag är tacksam om jag klarar mig fint med tak över huvudet och mat på bordet varje dag. Jag behöver inte ens en riktig säng att sova i. Eller en soffa som kostar 20.000. Det viktigaste för mig är kärlek, familj, vänner, djur och att leva mitt liv som jag vill.
 
En dröm om en stor lyxvilla med pool nära havet var även en stor dröm. Jag mins hur jag kollade runt på nätet efter de största och mest dyraste villorna. Jag mår nästan illa över att jag faktiskt varit såhär. Men glad och tacksam över att jag ändrats med åren.
 
Men jag har fortfarande stora drömmar. Jag tror att drömmar är viktiga och jag mår bra av att ha mina drömmar som jag liksom mår bra och blir glad av att bli påmind om. Låt mig berätta om en av mina allra högsta drömmar.
 
Att få äga ett litet litet mysigt ruckel till hus nånstans där det är varmt och skönt året om. Portugal/Algarve står högst upp på önskelistan över destinationer. Det här stället kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat och kännas som mitt andra hem. Jag älskar naturen och atmosfären där. Ett litet mysigt hus nära havet och ju äldre hus desto vackrare. (Det värsta jag vet är när allt är sprillans nytt.) Jag skulle skaffa interiör från marknader och loppisar. Gamla ting med många år på nacken. Jag skulle inte ens äga en säng, sängen skulle få vara en madrass på golvet med massa härliga kuddar och textilier i olika mönster. Möbler i mörkt trä, böcker i mängder, växter i gamla krukor och en öppen spis nånstans att sitta och njuta framför. Utanför det lilla huset finns en liten trädgård med fruktträd och jag skulle ha plats för att odla grönsaker och ha egna höns. Har jag riktigt tur får ändå en liten pool plats nånstans även om jag föredrar gångavstånd till havet alla gånger.
 
Här skulle vi slå oss till ro, jag min älskade pojkvän och lilla Selma som fritt kunde springa och upptäcka naturen runt om, med eller utan oss i sällskap. Och en dag hoppas jag min dröm blir sann. Kanske när jag blir pensionär haha. Här kommer lite inspirationsbilder till min dröm! (Fler liknande bilder hittas under kategorin Inredning).


En annan stor dröm jag har berättar jag i ett annat inlägg :)
Marlin

Vilka härliga inspirerande bilder! Drömmen om ett mysigt inrett, gärna bohemiskt stort ruckel lockar även mig,gärna ett med plåttak där man kan höra regnet smattra under lite mindre soliga dagar :)

Annster

Kloka ord :)

Katarina

Heej!
Jag undrar om du kommer ta in magkorta t-shirts till i vår?? De var så sjukt snygga förra året! :)
å sen undrar jag också om det inte skulle gå att få dina designs på iphoneskal? Det skulle vara grymt uppskattat!

Diman Dilir

inspirerande bilder!

Taimi

Vilket underbart hus. Tänk att få bo så, mitt hjärta skulle göra så ont av lycka.

B.Lawless

Jag är 16 år och har hela min sjuka framtid framför mig. Det enda jag kan komma på finns precis framför mig. Bloggning. Teckning. Kläder. Eget företag. När jag ser att du lyckats så blir jag själv så lycklig. Ser mig själv i dig på något lustigt sätt. I din blogg. I din teknik. Jag visste det hela tiden.

http://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3517068/images/2012/nnnnn_5055b541ddf2b370320023db.png

Nathalie B

Jag har i allt större utsträckning börjat längta efter någonting likt det du nämner i detta inlägget. Skulle vilja prova på att få leva fritt i något varmt och vackert land, ute på vidderna i ett litet hus (alternativt hydda av något slag) och bo nära naturen. Andas frisk luft och göra riktiga och faktiskt viktiga saker. Umgås med snälla människor som bryr sig om vem du är som person och inte hur du ser ut eller vad du har för kläder på kroppen. Är så trött på att sitta vid datorn och vara beroende av mobilen, känna den där pressen av att man måste "finnas". Vill inte längre. Vill rymma. Vill försvinna. Vill resa. Vill leva.

Anonym

g

julia

Ville bara säga att jag älskar dina målningar och allt! Du är så sjukt duktig på det du gör. Har kikat runt på Kaandees shopen och det finns så mycket snyggt!!

Helt otroligt kreativ =)
//Julia

Alicia F

älskar detta

Ida

Vilka vackra drömmar du har!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress