SKISSKVÄLL
 
Det blev en skisskväll igår. Satt och skissade i flera timmar. Lite rough style.
MIN DRÖM ÄR INTE LÄNGRE ATT BLI MILJONÄR
Om någon för några år sedan frågade mig vad min allra högsta dröm är så skulle jag utan tvekan svara, miljonär och ekonomiskt oberoende. Men idag strävar jag inte efter pengar längre. Jag är tacksam om jag klarar mig fint med tak över huvudet och mat på bordet varje dag. Jag behöver inte ens en riktig säng att sova i. Eller en soffa som kostar 20.000. Det viktigaste för mig är kärlek, familj, vänner, djur och att leva mitt liv som jag vill.
 
En dröm om en stor lyxvilla med pool nära havet var även en stor dröm. Jag mins hur jag kollade runt på nätet efter de största och mest dyraste villorna. Jag mår nästan illa över att jag faktiskt varit såhär. Men glad och tacksam över att jag ändrats med åren.
 
Men jag har fortfarande stora drömmar. Jag tror att drömmar är viktiga och jag mår bra av att ha mina drömmar som jag liksom mår bra och blir glad av att bli påmind om. Låt mig berätta om en av mina allra högsta drömmar.
 
Att få äga ett litet litet mysigt ruckel till hus nånstans där det är varmt och skönt året om. Portugal/Algarve står högst upp på önskelistan över destinationer. Det här stället kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat och kännas som mitt andra hem. Jag älskar naturen och atmosfären där. Ett litet mysigt hus nära havet och ju äldre hus desto vackrare. (Det värsta jag vet är när allt är sprillans nytt.) Jag skulle skaffa interiör från marknader och loppisar. Gamla ting med många år på nacken. Jag skulle inte ens äga en säng, sängen skulle få vara en madrass på golvet med massa härliga kuddar och textilier i olika mönster. Möbler i mörkt trä, böcker i mängder, växter i gamla krukor och en öppen spis nånstans att sitta och njuta framför. Utanför det lilla huset finns en liten trädgård med fruktträd och jag skulle ha plats för att odla grönsaker och ha egna höns. Har jag riktigt tur får ändå en liten pool plats nånstans även om jag föredrar gångavstånd till havet alla gånger.
 
Här skulle vi slå oss till ro, jag min älskade pojkvän och lilla Selma som fritt kunde springa och upptäcka naturen runt om, med eller utan oss i sällskap. Och en dag hoppas jag min dröm blir sann. Kanske när jag blir pensionär haha. Här kommer lite inspirationsbilder till min dröm! (Fler liknande bilder hittas under kategorin Inredning).


En annan stor dröm jag har berättar jag i ett annat inlägg :)
SÅ VACKERT ATT DET GÖR ONT
 
Åh titta så fint! Såhär skulle jag vilja bo. Permanent! Gärna med havet intill och en mysig liten trädgård utanför där jag kunde odla frukt och grönt. Älskar verkligen mönster i mustiga/djupa fäger. Måste hitta fler såna här bilder! Det ger mig nån slags inspiration och lust! Vet ni nån bra sida nånstans där man kan hitta bilder med liknande tema på inredningen?