BEAUTIFUL JEWELRY
Tänkte visa några av mina favoritsmycken som jag säljer i min webbutik Kan Dee Shop. Under veckan kom det ett lass med helt nya smycken också och jag är som ett litet barn på julafton må ni tro. Har plockat på mig så mycket smycken från min egna butik att jag inte ens vet vad jag ska göra med dom. Jag vill liksom använda allt på en gång och frågan är ju då, kan det någonsin bli för mycket av såna här vackra smycken? Jag tror inte det :)

Beställ dina smycken här: www.kandeeshop.se
THE SKIRT
Jag har hittat en kjol förstår ni. En kjol med massa fina mönster i en massa härliga färger. Och det bästa av allt är att den är så otroligt luftig och skön nu när det är så varmt. Det sämsta av allt är att jag inte minns från vilken sida på nätet jag beställde den på :( Om någon av mina fina läsare vet vart man kan köpa liknande kjolar så får ni gärna hojta! Jag fyller mer än gärna hela min garderob med dessa!
PRAY WITH ME
"Altaret"

Mitt kära altare har varit "nerlagt" och badat i damm de senaste månaderna, rätt så tragiskt faktiskt. Jag har inte haft orken att hålla det vid liv men så fick jag nog här om dagen och kände att jag måste fixa i ordning och damma av den här fina platsen i vårt hem. Nu när jag städat och gjort fint här så känns det så bra att tända ljus för de i himlen man saknar, prata lite skit med dem, känna in de olika stenarna och kristallerna, samla kraft och energi.. Kanske bara sluta ögonen framför altaret och meditera lite. Vad jag menar är att det är så underbart skönt att bara ta några minuter varje dag och göra det här, alltså stänga av omvärlden lite. "Gå in i sig själv och vara närvarande". Låter kanske muppigt men tänk efter själva vad upptagna vi jämt är amed allt från våra jobb, facebook, instagram, blogg - till vad vi ska laga för middag osv. Stannar vi aldrig någonsin upp för några minuter och liksom TÄNKER på att vi är här? Sluter vi någonsin våra ögon och känner in nuet? Stannar vi någonsin upp överhuvudtaget?